Tisdag

Godmorgon....Ja då var det skit väder när jag för en gångs skull tänkt rida på morgonen innan jobbet, så är det väl självklart att det spöregnar. Så då måste jag ändå rida efter jobbet ikväll. Har en sjuk träningsverk sen två dagar med tuffa ridpass, det blir ju som så att man måste jobba med hela kroppen när man ska fixa till det som man inte gjort när vi bara har flängt runt i skogen i nån vecka och inte riktigt jobbat så mycket. Men mjuk är han då ialf, galopp är väldigt lösgörande haha. Idag känns det som en lätt dag. Sopporna kommer slinka ned helt utan problem. Vågen står lite stilla nu på -5 men det är igentligen inte där man ska titta sig blind, byxorna börjar bli lite förstora nu och vissa kläder sitter mycket bättre och framförallt det känns mycket bättre. Jag går inte och tänker hela tiden på att hålla in magen eller att byxorna sitter tight och att lovehandelsena kanske syns, för att jag känner skillnad. Men nu är det bara 5 kilo kvar och det kommer nog ta lite längre en de första 5 eftersom att kroppen ställt in sig lite på svält och står därför lite stilla. Men sen när man börjar med upptrappningen kan man också gå ned flera kilo till för att förbränningen ökar, men då måste man vara väldigt noga med att trappa upp i lugn takt och börja träna, annars kommer allt man har gått ned de här veckorna komma tillbaka dubbelt upp och snabbare. Men det är också jätte viktigt med den mentala träningen för att fixa det här och verkligen ha klart för sig för vem man gör det här, att det då är för din egen skull och hälsa och inte för någon annans. Att man tror på sig själv och kommer att fixa det här. Vad du vill få ut av det och hur du ska förändra din livsstil efteråt till ett hälsosamt och nyttigt liv som innebär att aldrig slarva med maten och äta nyttigt och inkludera träning. Sopporna är den lätta vägen, men sen när man ska börja äta igen och träna det är då det kommer bli tufft.

Kommentarer
Postat av: Anna

jo satt o läste om de där... men man behöver nog en kick start så man ser resultat annars ger man nog upp lätt:P vad är de för märke på soppoarna? är dom goda?

2009-07-21 @ 12:43:00
URL: http://flymalm.blogg.se/
Postat av: Kaisa

Vad duktig du är! Jag ska också ta tag i mitt liv och kicka igång med pulver. Det är ju nästan samma som sopporna. Same shit. Funderade på den där spelkvällen vi pratade om. Kan du/ni nu på söndagkväll? Frågade Gika och för henne passade det då. Hör av dig.

2009-07-22 @ 21:44:09
URL: http://kaisasvanljung.blogg.se/
Postat av: Kaisa

Låter bra det. Hör med Nettan. :) Hörs av närmare söndag. Kram!

2009-07-23 @ 17:34:25
URL: http://kaisasvanljung.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0