Ännu en dag på jobbet

Jobbat idag helt sjukt mycket folk, var så stressad idag så de är inte sant, vi var bara två idag för kristina blev sjuk. Sen när jag kom hem vara det bara att byta om och iväg på släkt middag de var trevligt. Nu försöker jag att varva ned lite blir att se på tv och sova tidigt för sen är det bara upp att jobba igen. Léttir har fått fara iväg på kurs med malena så har ingen häst i helgen så det är bara att dom kan låna han ibland åå extra bra att dom kan rida kurs på han så det gör inte mig nått:) bye!

Trött

Shiiit vad trött jag är, sista timman på jobbet så höll jag ju på att somna kunde ju knappt räkna tur att man har en maskin som gör det åt en alltså! hehe nu ska jag spela lite ice age 2 , skit roligt spel:) Dollar fest imorgon får se om man orkar gå det vore kul men jobbar hela helgen så det känns lite tugnt.

Onsdag

Nu känner jag mig riktigt utvilad efter en hel veckas ledighet:) Nettan kom förbi med mille idag igen han är ju som söt och väldigt lätt att ha att göra med! Så vi har varit ute i typ två timmar idag först red jag ut på Léttir och då följde mille med man märker knappt av han för han är så duktig på att hänga på, Léttir vara faktiskt riktigt duktig idag han också. Sen har jag städat och gjort lite fint tills dom ska komma hem! Nettan plockar upp mille vi tre tiden sen tänkte jag bege mig in till staden och göra bort lite ärenden och köpa havre till hästarna och käka lite lunch. see ya!

Tisdag

Hundvakt idag åt lilla söta Mille medans Nettan jobbar:) Vi ligger i soffan och myser å ser på tv, ska snart gå ut med han en sväng. Ridit i fin vädret har vi också gjort i morse med Nettan och Júpiter dom hade väl lite med överskotts energi hehe yes yes Nettan kommer ut med midag senare också ska bli nice med lite Max mat var ju ett tag sen man åt där

lördag




jaha klev upp tidigt imorse för att släppa ut hästarna inte för att jag har kunnat sova så bra ändå, sen jag kom hit har jag inte kunnat sova ordentligt drömmer mardrömmar hela tiden och kan inte sova nått för att jag vaknar. Vet inte varför men så är det illa mår jag fortfarande å de suger hoppas på att inte bli magsjuk. Jobbade 11-15 idag skönt med de passet! guud vad jag gillar en av katterna här han är så mysig vet inte vem det är av dom två svarta dom ser ju likadana ut höhö men honom diggar jag. seee you later, Ciaooo!
 








Good Will Hunting

Fan så bra film hade nästan glömt hur bra den är..Will is HOT! yes yes med de sagt så är det dax att gå ut och mata de små odjuren;)  sen blir det sängen fan, mår sjukt illa fortfarande!

hej hopp

Just sett 100 höjdare med Fredrik och Filip dom är ju som lite små sjuka men det är vi väl alla haha. Nu ska jag försöka laga mig någon god påsk middag får väl se hur det blir med den saken är ju som sagt kanske inte den bästa när det kommer till matlagning. Haft lite maraton med american idol på tv 400 har typ sett det hela dan snacka om att man inte har något liv...höhö blir att se en bra film eller spela lite tv spel ikväll, är man tråkig eller vad!?! mår lite illa usch hatar att göra det hoppas det går över snart! ajja so long suckers;) ciiiao!

image4


Gäddvik

Kom hit för ett litet tag sen ska vara katt hus och häst vakt i en vecka, skönt att få komma bort hemifrån lite! Den här veckan kommer bli lugn och skön jobbar bara lördag sen ledig tills torsdag nästa vecka, så det blir att hård träna hästen kanske rida han två gårnger om dagen nu när man hinner och han är just utanför dörren;) yes yes nu blirrre lite tv tittande...Åh fick förresten ett påskägg idag det var rätt gulligt tycker jag.

skööönt

Så skönt med helg nuu! blir en lugn helg, kan ju behövas eftersom att det skiter sig på fyllan..På söndag ska jag och rida kurs det ska bli skojjsigt, måste ju komma i form till tävlings sesongen. Jaha haft skit skojj på jobbet idag, kristina och jag hade lite kul åt en affärsíde kanske spårade lite haha men i grund och botten är det en jävligt bra íde!


I'm not a perfect person
There's many things I wish I didn't do
But I continue learning
I never meant to do those things to you
And so, I have to say before I go
That I just want you to know

I've found a reason for me
To change who I used to be
A reason to start over new
And the reason is you

I'm sorry that I hurt you
It's something I must live with everyday
And all the pain I put you through
I wish that I could take it all away
And be the one who catches all your tears
That's why I need you to hear

I've found a reason for me
To change who I used to be
A reason to start over new
And the reason is you

I´m sorry....








Stallet

Sitter här och funderar på att göra lite frukost snart så jag kan pallra mig iväg till stallet. Ska dit och rida på min lilla prins och ge dom lite mat och ta med Rambo på en ridtur så han får springa av sig lite, Rambo är nämligen dem jag har hästen hos hund så vi brukar försöka åka ut vid lunchtid om vi inte jobbar och ge hästarna lunch och rasta Rambo:) Jag har fått lite ny energi så nu jävlar blir det att börja tränings rida på allvar igen varit lite slö på senaste så nu kommer han få sig en omgång som heter duga. Léttir tycker nämligen om att bara gå på och springa fort. Tre månader kvar till tävlingen så vi har ändå rätt lång tid att reparera det som han har tappat sen i sommras, shiiit han var så jävla fin då, tänka sig att det blir så när man använder det  man har lärt sig under alla dessa herrans år man har hållt på med dessa underbara hästar. Nu blir det frukost och sen stallet! Ciiiao...

A little trip to heaven

Tänk om man skulle vakna upp en dag och alla ens bekymmer skulle vara borta och inte finnas längre, fan vad skönt allt skulle vara då! Men så är det ju inte, man måste ta itur med jobbiga saker även om man vill det eller ej. Jag känner att jag skulle vilja bli lite inspererad snart och få tillbaka lite energi, ha ett mål att sträva efter och  verkligen gå in för det. Tänka på något annat i varje fall, jaha nästa vecka blir det att söka nytt jobb kan inte bara sitta hemma och vänta på att dom kanske ringer på morgonen och vill att jag ska komma in och jobba. Jag vill ha ett stadigt jobb där man vet att pengarana kommer in varje månad så att man kan planera sitt liv lite bättre och inte behöva leva från månad till månad. Det spills verkligen inga sekunder här i luleå på att skvallra ibland så vet ju folk saker som rör dig innan du ens vet de.





Allting har sin tid.
Tala är silver, men tiga är guld.

image3

Hell yeah.

RSS 2.0