söndag

Är fruktansvärt less på att jobba helg nu, är min 5:e på raken om jag inte minns fel, så nästa helg tänker jag då ha ledigt. Så underbart att kunna festa och inte behöva stiga upp och jobba dagen efter! Ja men helgen har varit jätte rolig, Ninas inflyttnings fest blev väldigt lyckad även fast jag inte var så party i början men det släppte efter några glas och lite singstar. Börjar bli friks nu så det är bra, så man har energin att börja oroa sig över alla julklappar som ska införskaffas. Måste ju flytta där över jul och nyår det suger dock lite att det var de månadsskiftet, men är såå nöjd endå. Diggar min nya hårfärg den funkar mycket bra på mig. Nä så det var väl allt jag kom på nu, Later.


påväg

Ska snart börja dra mig till Ninas inflyttnings fest=) Måste bara sminka mig å fixa håret, fan så skojj det ska bli och mycket roligt folk ska det komma också! uppdatering följer....haha

Medvind

Vinden blåser åt rätt håll för mig just nu, har fått en lägenhet i stan och har mycket mer pengar den här månaden en vad jag trodde! Hittade nästan oanvända vinterdäck så nu är bilen broddad;P Dom satt på dem på verkstan till och med, till ett kanon pris! Sjuk är jag fortfarande en såndär riktig förkylning som bara inte vill ge med sig. Imorgon blir det in flyttnings fest hos Nina, ska bli riktigt roligt.  Nu ska jag fixa mig lite innan stan, dom har ju kvälls öppet så man kanske hittar nått fint man kan ha på sig imorgon. Håret haha ja ni ska göra det lite mer mellan brunt idag för nu är det lite mer åt det rödbruna hållet , men det blir nog bra! I värsta fall får jag bli mörkbrun igen=) Later


Grabbarna!

hell yeah

Har fått en 1:a mitt i stan från första januari!!! =) Lycklig.

tjo

Fortfarande super förkyld svar : JA , fattar inte varför den inte ger med sig jag har ju typ inte vart ut sen i söndags. Var till storheden igår och handlade lite men that´s it! Har färgat håret också så nu ser jag inte ut som i valiga fall om man säger så, haha . Men det blev rätt fint , men vi får väl a se när det är färdigt. Ska äta frukost och sen ska jag till ninis och ha sjuk häng, hon är nämligen också väldigt förkyld. Så idag ska vi och sola å fixa med mitt hår och bara dö på soffan. Så over and out!

förkyld

Sooom bara den, huvva vad jobbigt det är! Men är ledig i 3 hela dagar nu, ska bli jätte skönt att få vila lite så blir man kanske frisk fortare också. Har ju glömt att säga om ni inte har sett Pineapple Express så måste ni göra det nu! Så sjukt rolig film har jag nog aldrig sett, jag och nettan skrattade så vi grinade i biosalongen.



Riktig vänskap

Haha men på sant, har ni inte sett den så just Do it!

Personlighets test

Din personlighetstyp:

Kreativa, handlingskraftiga och snabbtänkta. Duktiga på många saker. Tycker om att debattera och kan vara angelägna om att få sista ordet. Entusiastiska över nya idéer och projekt, men kan brista i förmåga att hantera vardagliga rutiner. Oftast frispåkiga, uppriktiga och bestämda. Uppskattar att umgås med andra och är själva stimulerande sällskap. Utomordentlig förmåga att förstå komplicerade koncept och finna logiska lösningar på problem.


Karriärer som skulle kunna passa dig:

Entreprenörer, jurister, psykologer, fotografer, konsulter, säljare, skådespelare, ingenjörer, forskare, uppfinnare, marknadsförare, programmerare, komiker, analytiker, kreditrådgivare, journalister, psykiatriker, PR-ansvariga, designers, skribenter, artister, musiker, politiker.

http://se.41q.com/

Hittade det här på Elins blogg. Ganska roligt för många av yrkena som kom upp som kanske skulle passa mig, har jag faktiskt tänkt på många gånger. Så vi får väl se vad som blir av den saken!


a poem by e.e. cummings

i carry your heart with me(i carry it in
my heart)i am never without it(anywhere
i go you go,my dear; and whatever is done
by only me is your doing,my darling)
i fear
no fate(for you are my fate,my sweet)i want
no world(for beautiful you are my world,my true)
and it's you are whatever a moon has always meant
and whatever a sun will always sing is you

here is the deepest secret nobody knows
(here is the root of the root and the bud of the bud
and the sky of the sky of a tree called life;which grows
higher than the soul can hope or mind can hide)
and this is the wonder that's keeping the stars apart

i carry your heart(i carry it in my heart)

haha

Vad människor säger och vad pessimister  hör

Vad gör du i helgen?
Jag behöver veta vilka ställen jag ska undvika.

Vänta ett tag så ska jag se efter i min kalender.
Jag ska bara hinna fundera ut en bra ursäkt.

Vilken överraskning, jag hade inte väntat mig att se dig här.
Typiskt min otur att springa på dig av alla människor.

Nu tror jag inte riktigt att du förstår vad jag menar.
Du är så dum att jag inte begriper varför jag ens försöker.

Åh, vilket sött barn du har!
Den där ungen är ju om möjligt ännu fulare än vad du är.

Du är värd lite ledighet.
Nej det är du inte, men jag orkar inte ha dig här just nu.

Jag älskar dig.
Nej, det gör jag inte, men eftersom du sade det måste jag ju också säga det.

Om någonting kan gå fel, kommer det att göra det. Om det finns en chans att flera saker kan gå fel, kommer den sak som ställer till med mest skada att göra det. Om ingenting kan gå fel, kommer det att göra det i alla fall. Om man ser att någonting kan gå fel på fyra olika sätt och hittar en lösning för att åtgärda dessa, kommer ett femte, tidigare okänt sätt att uppenbara sig. Om man lämnar någonting åt sig självt, tenderar det att förvärras. Om allting verkar gå bra, har man helt klart förbisett någonting.

Det är bara att inse faktum:
Livet är hemskt. Allting som kan gå fel, går också förr eller senare fel. Hur ofta plågas man inte av försenade flyg, meningslösa möten, trista tv-program och överkokta makaroner?
Det är inte ditt humör som det  är fel på. Det är allting annat som är åt pipan. Du vet det och vi vet det.




it´s November again

It's November again
Leaves are coming down
One more year's come and gone and nothing's changed at all.


Fade away


Once touched by pain
You're not the same
But time can heal
Your heart again
So let the clouds
That bring you down
Just fade away
I know that one day I'll find that feeling again
But until I do I'll do fine by myself




Toppen helg

Ja ni, det har varit en riktig toppen helg. Kursen har varit helt fantastik som vanligt då bara för att Atli är typ bäst! Han ger en det där lilla extra som man behöver för att få till det där man har jobbat på mycket och så släpper det bara. Så det är riktigt roligt att rida igen, nu ska bara broddarna på imorgon så blir det hård träning hela vintern. Sen så åt vi middag med stallgänget i gäddvik i lördags, vi kom fram till en massa bra och åt gott och drack vin å drinkar, sen gick jag Anna och Nettan ut på magma av alla ställen men vi hade så sjukt kul och släppte lös ordentligt var ju typ ingen där som man kände, jag tror aldrig jag har varit med omdet förut, men kul hade vi ialf. Tur att vi red på eftermiddagen för det blev mycket alkohol.Sen så ska vi få en ny häst till stallet en svart liten skönhet på 4 år som kan bli riktigt fin. Nä vad mer kan man säga en att det har varit en toppen helg! 


RSS 2.0