Löning

Skönt att få in lite pengar på kontot igen, men lika fattig blir man när man betalat alla sina räkningar igen...Den här månaden kommer att bli tuff, ska gå på Atli kurs igen och de är ju kanske inte det billigaste men det är fan värt varenda krona om inte mer. Har hunnit vara och rida imorse och betalat alla räkningar. Jobbar kväll idag sen ska jag och Nina fara och storhandla lite, kul att ha med sig lite sällskap när man handlar så kanske man får lite insperation. =)


 


Att förlora en vän

Dom senaste dagarna har nog varit bland de tuffaste i mitt liv, vi tog bort våran gammel hund efter 11 år tillsammans. Tänk att något så litet kan ha så stor påverkan på ens liv, vi har växt upp tillsammans, det var verkligen världens finaste hund. Saknaden är otroligt stor och det gör riktigt ont. Sen så är det ju alltid så att allt kommer ju på en och samma gång och det kommer fan i trefall...I måndags kännde jag mig riktigt glad och lycklig, men sen så händer det alltid något som tar ner en på jorden igen. Så nu gäller det bara att försöka resa sig upp från det här, jag vet inte hur men jag vet att jag måste. Jag tror inte riktigt shocken har släppt efter allt som har hänt och jag ser verkligen inte fram emot när den gör det, men som tur är så har jag så fina vänner som är där för mig när jag behöver de som mest. Vissa kanske undrar hur man kan bli så förstörd av att ta bort en hund, men hon var inte bara en hund för mig, det var min familj.



Helgen

Vilken toppen helg det har varit, Atli kursen går inte att beskriva med ord hur jävla otroligt duktig han igentligen är. Vissa männsikor har Det, allt handlar ju bara om förståelse och komunikation, och att man är villig att ge det lite tid, för det tar en otrolig tid med dessa djur att bygga upp rätt muskulatur och stärka överlinjen så kommer det andra bara utav sig själv tillslut. Är mer motiverad en någonsin för att börja rida ordentligt. Nästa kurs är om 3 veckor. Har varit ut på en lång promenad med min syster och våran hund, man får ju passa på när man är ledig och det är så fint väder. Har kommit lite till insikt också den här senaste veckan då jag bara har jobbat två dagar, det är otroligt mycket man går misste om när man bara jobbar hela tiden, jag har ju jobbat som en galning sen jag gick ut skolan så min kropp har börjat säga ifrån nu tillslut att den inte orkar mer. Är så otroligt less på att jobbet ska ta upp all min fritid och att man tar med det hem och går och tänker på det hela tiden och stressar upp sig helt i onödan. När man inte är på jobbet så pratar man om jobbet och så ska det inte behöva vara. Jag vill inte behöva känna att vissa människor suger ut all min energi till att gå och må dåligt. Men som tur är så har jag väldigt många bra människor i min närhet som gör mig stark och lycklig som alltid kommer att finnas och jag för dom, allt i livet handlar bara igentligen om hur vi komunicerar med varandra, man kan säga saker på två sätt antingen på ett bra sätt eller så kan man säga det på ett dåligt sätt. Många gånger kommer det bara ut fel, fast man menar väl. Så nyckelordet är Komunikation och att Tänka på vad och hur man säger det! 


                


tjolahopp

Idag känns det lite bättre och jag är på benen, var till en läkare igår och tog en massa prover, fattar inte varför det är så jävla svårt att bli tagen på allvar, nog för att han var ändå en av de bättre. Så vi får väl se vad proverna visar. Men jag vet att det är nått som är fel med mig för man kan inte vara så sjuk så ofta som jag är. Men men....Jag kanske borde få vara med i diagnos okänd haha nu ska jag förbereda inför stängning. Imorgon blir det jobba 7-12 sen hem och äta lunch och efter det ska jag rida igenom Léttir innan kursen i helgen sen tvättstuga 18-21 och efter 21 köra hästarna till mariebäck sen
 kurs fre-sön. Hell yeah!  


sjuk

Igen...Ska till doktorn imorgon och kolla upp vad det är för fel på mig, är så trött på att vara sjuk varje månad. Ska ju rida kurs i helgen och allt, jag har inte tid att vara sjuk nu. Jag får jätte ångest när jag inte kan jobba heller. Jag hatar det här!

big girls don´t cry

Oh well sometimes they do...Livet tar ibland vägar som man inte förstår. Det man har haft som en trygghet hela sitt liv förändras ibland till det bättre och ibland till det sämre. Man kan inte göra annat en att försöka förstå och börja om på nytt. Det kommer att kännas jätte konstigt till en början, men ibland tar kärleken även slut mellan föräldrar och jag är jätte glad för allt som vi har fått tillsammans tills nu. Det kommer nog kännas mer när pappa flyttar. Men det viktigaste är att alla mår bra, och de är fortfarande jätte bra vänner. Men ibland är det ju så att man älskar varandra men man kan inte leva ihop.

Tisdag

Nu var det några dagar sen jag skrev, det suger att inte ha en egen dator! Så det står högt på prio listan. I dag har jag och Nina varit på världens mysigaste promenad med William på bobben där bak och våra hundar Bella och Molly. Prefekt väder har det varit, sen så träffade vi två jätte fina shetland sheepdogs speedo den andra tappade jag namnet på men hur som helst så busade de med molly lite, bella satt mest och tittade på och var hur duktig som helst visade inte ens tänderna åt dom utan var lugn och snäll, tror aldrig jag har varit med om det tidigare, men kanske var för att hon var så trött för att hon sprang omkring hela tiden utan en massa onödiga sniff pauser. William måste nog vara världens snällaste lättsammaste unge, hur go som helst och inga problem. Han åkte bobb och sprang efter hundarna och ropade på bella när han tyckte att hon var för långt fram. Så nu ligger både william och bella i soffan avdäckade och sover efter lunchen. Det är nog det bästa sättet att få lite lugn och ro att gå ut i 1 h och låta de springa av sig sen är de så trötta så dom orkar inte äns tjaffsa när man ska få dom i säng.  Wonderful!!! Nu ska jag ha lite egen tid framför tv:n innan de vaknar om jag själv inte däckar dvs. Later




RSS 2.0