You could be a sweet dream or a beautiful nightmare.

Tänk om nån skulle se mig när jag är ensam, haha de skulle nog tro att jag var dum i huvet. Sitter i leggins och en stooor tröja med håret i en knut med ett glas rött vin i handen och musiken på högsta volym och sjunger så högt jag kan medans jag bläddrar i senaste Hänt bild och Veckans nu. Beyoncé - Sweet dreams är sjukt skön! Skulle jag veta hur man stoppade in ett youtube klipp skulle jag sätta in musikvideon men nu är det ju så att pga att mina tekniska skills är = 0 , så vet jag inte hur man gör. Ska fixa mig en dator snart, då ska jag pimpa upp min blogg och lära mig lite mer om både design och hur man lägger upp en massa roliga grejjer...Även fast man kanske inte har jätte många läsare mohaha så är det ett jävligt roligt minne att ha att gå tillbaka till med en massa pinsamma bilder och roliga kommentarer och hur man tänkte vissa gånger och hur mycket man har växt i sig själv. Nu ska jag se nån film jag har hyrt A Mighty Heart med Angelina jolie, me like her, hon är jävligt bad ass samtidigt som hon gör jävligt mycket bra här i våran skit värld.













she´s hot!

Dålig uppdatering

Vet inte ens vart jag ska börja, Vad det händer grejer när man tar tag i saker och inte låter de släpa. Kan ju börja med att berätta att jag har lämmnat bort hästen ett tag nu, förhoppningsvis blir han såld innan jag får tillbaka honom också. Jag trodde inte att jag skulle ta det så bra som jag gör, jag hade nog förväntat mig att jag skulle bryta ihop eller något men det känns så himmla skönt att ha en möjlighet att få göra lite annat också, klumpen i magen och all oro i kroppen har släppt men jag antar att det är så när det är något man har haft som tynger och när man väl släpper taget så känns det så rätt. Sen har jag äntligen tagit tummen ur arslet och bokat tid för en tatuering den 16:e september, har varit lite små feg eftersom att jag är så sjukt nål rädd men de säger ju att det inte är samma sak så jag tänker göra mitt bästa. Jag har varit alldeles för rädd och osäker på så mycket i mitt liv men nu ska jag inte låta min rädsla hålla mig tillbaka, för vi alla har så otroligt mycket mer att ge, mer en vad vi tror. Så jag ska skriva Fear is just a feeling  på under armen. Så jag kan påminna mig själv om det lite oftare. Sen så har jag fixat med banken om lånet för mina sillisar, har sparat ihop mer en hälften själv men det sista lånar jag och betalar av på nån månad. Så ska på konsultation den 7 september, då pratar man lite om ingreppet och om man har några frågor och om vilken storlek man vill ha osv. och nej jag kommer inte göra värsta bomberna bara lite större så det passar min kropp och så kläderna sitter lite bättre och självklart för att jag verkligen vill göra det här och velat göra det i flera år så det är verkligen inget jag bara har kommit på nyss att jag ska göra, utan det är genom tänkt tusen gånger om med både för och nackdelar. Ja så det här är vad jag ska koncentrera mig på just nu, jobbar arslet av mig nu också, kommer nog ha jobbat 175h den här månaden förutsatt att jag inte får svininfluensan eller nått, men att jobba hårt är bra så länge man inte glömmer bort att leva. Jag tänker ofta på dem som verkligen lever för sina jobb och jobbar dygnet runt och försummar sina barn och sina respiktive och sina vänner, vad är pengar värt om man aldrig får chansen att njuta av dem? Man brukar ju säga förlorat guld kan återfås, aldrig förlorad tid. 


  

Håll inte tillbaka dig själv, du är allt du har.

Trötter

Känner mig lite små sjuk eller om det är allergin som spökar vette fasen.. Men dåligt mår jag ialf och trött och energin är inte på topp. Har jobbat idag och lyckats skala mig på en stekgaffel, sen åkte jag och nettan och hyrde två filmer på kvantum och köpte lite gotta och choklad glass, lite måste man ju unna sig när man är sjuk. Om inte annat för själens skull, hoppas jag känner mig bättre imorgon på jobbet ska försöka rida innan jag börjar så jag kan träna med  pernilla efter jobbet, bara två dagar kavr att jobba nu sen är jag ledig på onsdag! Veckorna går ju jätte fort nu, och det händer en massa spännande men de kan jag nog inte berätta riktigt ännu om vad det kan tänkas vara men jag har många bollar i luften nu och måste försöka fånga så många jag kan så man inte tappar någon påvägen. Men jag tror jag ska fixa allt, när det verkligen är något man vill så ger man allt man har och lite till. Men en så länge så går allt enligt min 6 månaders plan. Men det är ju mycket som kan skita sig där påvägen också men då får jag bara hitta en annan lösning på alla tänkbara problem som kan lyckas uppstå för ingen plan är ju vattentät, men en ska har jag då lärt mig, Det löser sig alltid, på ett eller ett annat sätt. Nu är det verkligen dags att utmana sig själv och se vad man igentligen klarar av. Förväntans full så skulle nog beskriva precis som jag känner mig just i denna stund. Later 


haha

Måste dra ett dåligt skämt som fick mig att skratta igår.

Vet ni varför Josef Fritzel hade så låg elräkning?

För att han hade släkt i källaren.

Haha lite hemskt att skratta åt något så tragiskt som denna händelse, men men...Dålig humor svar: JA!

Igår var en bra dag, Linda fick en liten Flicka som är sötare en socker, en liten Alva blev det. De hade inte ens tänkt på det namnet innan det lutade åt lite andra håll men när Kjell såg henne så sa han att det var en Alva och det var det minnsan också! Allt hade gått bra och Linda var jätte duktig. Jag längtar tills vi får åka och hälsa på dom, som vi har väntat och äntligen har hon kommit. Vilken lycka, jag tycker verkligen det är helt fantastisk att vi kan skapa något så undebart. Nu ska jag ta och natta mig själv så man pallar att kliva upp och gå med hunden och mata hästarna innan jobbet. Later


We are borne to change.

Lite svårt att uppdatera ibland eftersom jag inte har någon dator, men har hunnit ha en liten mini semester uppe i lapplandia hos mormor och morfar skönt att få komma bort och stanna upp och andas lite, varit förbi en massa släktingar i kiruna också, jag har nog inte varit där på säkert tre år.  Har hunnit med en massa de senaste veckorna och börjar äntligen få lite rätsida på det hela stora, jag har aldrig varit så motiverad som jag är nu jag känner mig som en svamp som bara vill suga upp allt nytt som man kan lära sig här i världen viktiga faktan och onödigt vetande, för skojs skull. Träningen går också bra, jag har börjat cykla till jobbet och stallet så det blir broarna runt nästan varje dag, va fan kan alla andra cykla överallt så kan väl jag också göra det, man blir alldeles för bortskämd när man har bil. Sen så har jag fått följa med Pernilla och köra back träning och lite allt möjligt och haft träningsverk ialla muskler som finns och i några som jag inte ens visste jag hade. Sen tänkte jag köra igång med stavgång också och varva det med att fara ut och springa för att fixa kondisen lite bättre. Men det går faktiskt mycket bättre att springa nu en för tre veckor sen, det blir lättare och lättare plus att andningen går bättre. My new life here i come!


I've got a right to be wrong 
My mistakes will make me strong
I'm stepping out into the great unknown
I'm feeling wings though I've never flown
I've got a mind of my own
I'm flesh and blood to the bone
I'm not made of stone
Got a right to be wrong
So just leave me alone



I've got a right to be wrong
I've been held down too long
I've got to break free
So I can finally breathe
I've got a right to be wrong
Got to sing my own song
I might be singing out of key
But it sure feels good to me
Got a right to be wrong
So just leave me alone

You're entitled to your opinion
But it's really my decision
I can't turn back I'm on a mission
If you care don't you dare blur my vision
Let me be all that I can be
Don't smother me with negativity
Whatever's out there waiting for me
I'm going to faced it willingly




I've got a right to be wrong
My mistakes will make me strong
I'm stepping out into the great unknown
I'm feeling wings though I've never flown
I've got a mind of my own
Flesh and blood to the bone
See, I'm not made of stone
I've got a right to be wrong
So just leave me alone

I've got a right to be wrong
I've been held down to long
I've got to break free
So I can finally breathe
I've got a right to be wrong
Got to sing my own song
I might be singing out of key
But it sure feels good to me
I've got a right to be wrong
So just leave me alone...

RSS 2.0