vart tog vädret vägen???

De skulle ju vara strålande sol och varmt. När ska jag hinna sola, när jag har tid så är det ingen sol ute och på solariet är det ju kö. Ont i halsen har jag idag, ska ta mig en kopp te innan jobbet så man kan prata ialf. Jobbar bara 12-15 idag så det är rätt så skönt, sen är jag ledig två dagar. Dåå ska jag steka ifall fin vädret kommer. Igår kom han och hämtade bilen, så skönt ändå att få bli av med den. Nä fan vad trist det är att blogga, börjar bli less, känns inte som att jag har nått att skriva och det tråkigaste som finns är att läsa en massa skit om väder och div för att folk inte har nått att komma med. Så tills jag har något nytt att komma med så kanske jag skriver en rad då. Hej då...

at work

Nu har jag lunch, skönt att få sitta ner lite. Har just tryckt i mig lite fullkorns pasta och tonfisk sallad med fetaost, börjar bli stört less på tonfisk, så nu ska jag ta mig tid och fixa lite kyckling sallader istället. Det känns som evigheter sen att jag fick jobba en dagtid istället för kvällar, det kändes mycket väl när jag skulle stiga upp kl6 imorse. Men hellre dag en kväll, jobbar man bara dag så får man ju som in en rutin att kliva upp tidigt och hinner få gjort en massa mer under dagen. Igår sålde jag min kära pärla, skickade med vinterdäcken också och fick faktiskt ett riktigt bra pris på det hela, så dom pengarna måste snabbt in på ett sparkonto, så jag inte kan röra dom. Tänkte öppna ett till sparkonto som jag inte kan röra om jag inte går in på banken och hämtar ut. För annars kan jag inte hålla i pengarna. Riktigt dålig på att spara är jag, men jag har bestämt mig för att bli bra på att spara nu. Nu ska jag läsa lite andra bloggar innan min lunch är slut.  

Glad

Det ända man behöver göra är att ändra inställning till livet och tänka efter en stund extra när man börjar känna sig lite smått upprörd. Fan de flesta försöker ju så gott dom kan, man får bara sluta skylla ifrån sig, för det kan inte alltid vara alla andras fel. Det modigaste jag vet är när folk erkänner att de gjort fel, vilket jag tror att de flesta skulle behöva göra lite oftare. Idag spö regnade det när jag skulle gå till frissan men det spelade som ingen roll för att jag var på så bra humör, visst är det roligt på ens ända ledia dag att det regnar när det varit fint precis alla andra dagar med strålande sol. Lite komiskt är det ju ialf, och igår när den andra bilen bara vägrade att starta. Men fan, har humöret på topp, så man får faktiskt bara skratta åt det, även om det ibland känns som om någon pissar på en. Håret blev jätte bra, kortare en vad jag trodde att jag skulle våga men det känns jätte skönt och ser inte lika slitet ut. Det växer ju ut om inte annat. Har hunnit städa ur min pärla som ska säljas som resarvdels bil. Åhh jag som verkligen tycket om den där bilen så fick vi bara 1 år tillsammans. Men det var någon som ville komma och titta på den evntuellt ikväll och sen nån från uppsala som ville byta den mot en suzuki swift -96, fan just nu känns det som att jag kan ha vilken bil som helst bara fanskapet rullar. Nä nu ska jag ringa lite viktiga samtal, och sen åka och köpa ett par nya skor.


I'm a mess and it starts to show

Jag hatar att jag håller tillbaka av mig själv för att jag är rädd för att bli sårad. Jag hatar att jag är konflikt rädd och lägger mig alldeles för ofta och inte står på mig. Jag hatar att jag är så velig. Jag hatar att känna mig "fast", när det igentligen inte är något som håller mig kvar. Jag är less på skit snack. Jag är less på att gå och må dåligt, när jag kan göra något åt det. Jag är less på att inte våga leva nu och skjuta upp allt jag vill göra. Vart tog "det löser sig alltid" vägen. Jag är trött på att ljuga för mig själv. Jag hatar att känna mig trasig. Jag är arg för att människor som borde vara en stor del av mitt liv inte är det. Jag är arg för att jag har fått ta så mycket skit för nån annan som jag inte borde fått ta. Jag hatar att tycka synd om mig själv. Jag hatar att jag är så dålig på att säga nej och alltid ska vara alla till lags. Jag hatar att jag känner mig  "not good enough". Jag är less på prestations ångest. Men mest av allt så hatar jag att jag inte tar tag i problemet. Nu är det dags att släppa det som varit och gå frammåt, det är slut med , jag kan inte! För man kan om man vill och man kan komma jävligt långt på ren vilja. Nu är det slut på gnäll och bara dåliga dagar, livet blir fan i mig vad 
man gör det till, det har aldrig och kommer aldrig att vara rättvist.
     


There's always gonna be another mountain
I'm always gonna wanna make it move
Always gonna be an up-hill battle
Sometimes I'm gonna have to lose
Ain't about how fast I get there
Ain't about what's waiting on the other side
It's the climb

Good Times med dom bästa!


















Onsdag

Har just promenerat från stan till min mor och far, tänkte att jag skulle duscha och äta frukost här innan jobbet. Tog bara typ 50 min att gå hit. Promenerade hem från jobbet igår kväll också. Känner mig riktigt hurtig, tänkte gå hem ikväll också och gå imorgon på morgonen till jobbet. Fortsätter jag så här kanske jag hinner bli fit till beach -09, haha vi får väl a se. Men nu är jag riktigt pepp. Är så skönt att få en stund för sig själv ibland och tömma på lite onödig energi. Näpp nu blir det att hoppa in i duschen.


lördag

Idag har man hunnit med en massa jag har jobbat och sen fått leka av mig ordentligt med lillebror. Att de kan ha så mycket energi fattar jag inte, den tar som aldrig slut. Igår var jag och hälsade på Linda och Kjell vilket alltid är lika trevligt, dom är verkligen toppen. Vi såg på Slumdog millionaire, den var faktiskt riktigt bra. Så se den! Nu inväntar jag bara ett samtal från mitt ridsällskap så jag kan åka bort till stallet och rida. Ska bli grymt skönt att få fara ut och rida i det här toppen vädret.




Jag gillar ärliga människor, men jag ogillar de som inte kan stå för det dom säger!

fejkade leenden

Är alla människor riktigt bra skådespelare?
När någon frågar hur vi mår så klistrar vi på ett fejkat leende, och svarar att det är bara bra med oss, för att slippa förklara hur vi igentligen mår. Varför ska det vara så svårt att säga vad man igentligen tycker och känner. Är vi så rädd för att öppna upp oss så vi hellre stänger av och inte känner något alls istället. Är vi så hämmade att vi inte ens vågar chansa? När vi öppnar oss för andra så blir vi sårbara, men ger det oss rätten till att tro att alla är idioter. Eller har vissa bara jävligt otur?



Let me hold you for the last time
It's the last chance to feel again but you broke me
Now I can't feel anything.

Remember

Varje gång du säger Nej, så säger du Ja till dig själv!








rosa blixten

Ja nu när man är billös så blir det att ta rosa blixten till jobbet, har lånat min pappas mycket fina cyckel. Det går ju ganska fort ändå tar ca 15 min från stan hit typ. Så lite extra motion är ju alltid bra. Men i morse var det fan tungt när det var motvind, nu har jag ju bara jobbat kvällar hittills så det lär ju kanske inte vara lika roligt när man börjar kl 07:00. Nina var förbi med sin lilla hundvalp som hon har varit ned till sthlm och hämtat igår, han var nog blad det sötaste jag har sett. Det är en Sheetland sheepdog hane som är 15 veckor och ska väl troligen heta Gordon. Nu ska jag fixa lite inför stängningen. Hej då....

uttråkad

Är precis så jag känner mig nu...Jobbar och sliter dag ut och dag in för en skit lön..Less less less kan det hända något kul nån gång, varför är inte folk mer spontana och hittar på grejer. Jag är less på tråkiga hemma kvällar. Även om det ibland kan vara skönt speciellt när man jobbar mycket då blir man ju lite trött. Min bil är nog döende också ett riktigt rackel är vad det är..Har besiktning kl 0700 imorgon får väl se om jag ens tar mig dit eller om den behagar att stanna mitt i trafiken igen. Varför har jag inget flyt!?! Jag brukar alltid tänka att det löser sig, för att jag är ju i grund och botten en väldigt positiv person. Men sen har man sina form svackor där det känns som om att inget går som det ska göra. Dåliga tider!!!! 


RSS 2.0