Happy b-day to me

Vilken toppen dag det har varit!! Jag och Anna har shoppat loss rejält idag på stan, har hittat en massa kläder och skor och smink, bröllops kläderna är också fixade till på lördag. Vi började med lunch buffé på exotic och vi åt en hel del kan man väl säga men det finns vissa dagar på året man får äta tills man mår dåligt och de är under jul och påsk och på sin födelsedag. Sen gick vi på stan i fyra timmar sen bar det av hem för att äta ännu mer onyttigt med la familia, var redan mätt efter lunchen så det blev inte så mycket till middag, fick inte ens ner en bit tårta och då är man fan mätt. Sen for vi till golfängen ett helt gäng och spelade kubb mitt lag vann första ronden sen började väl turen avta. Så då köpte vi lite glass och myste på. Tack för en jätte fin dag!


söndag

Veckorna går riktigt fort nu. Imorgon fyller man 21 år. Nä tiden går fan fort. Ibland känns det som om man bara skulle vilja ta en paus från allt, alla måsten, alla jag ska, all stress. Ibland är det som att livet bara går förbi en, jag vill komma frammåt, jag vill inte stå still och trampa längre. Men jag har en plan och lagt upp mål och en deadline. Det måste man ha för att lyckas, utan lite press kommer man ingenstans. Nu är det bara upp till mig att fixa det också.


Are you your own worste enemy or your own best friend? sometimes i wonder...

solsting

Vilket super väder det har gått och blivit, det är ju hur varmt som helst. De var inte kul att jobba i denna värme när man helst vill ligga på stranden. Vilken jävla brand det var på midgårdsvägen idag vi kände röklukten enda in på jobbet, sen gick vi ut på lastbryggan för att försöka se vad som händer, himmelen var svart av rök, som så nyfikna som vi människor är så var ju jag och ann-margret tvungna att åka förbi på lunchen och se hur det hela urartar sig. Ja man kan väl säga att halva luleå om inte mer var nog där för att spana in hela händelseförloppet , de tog kort och filmade och pratade i telefon säkert för att berätta till nån annan stackars sate som inte kunnat vara där. Så mycket har vi till liv. Idag har Axel kommit hem från afgahnistan, viilkte känns så otroligt skönt och för att man får se Annette så glad. Så nu får dom ta en liten välförtjänt honeymoon innan han åker tillbaka. Nä Axel är fan bra, Annette förtjänar fan det bästa om inte lite till. åå jag vill också vara kär. Hitta någon som man känner att man verkligen vill vara med varenda minut för att man aldrig lessnar, nån att skratta och gråta med som tar en för precis den man är och inget annat. Nån som känner en som ingen annan gör. Det var så himmla länge sen jag kände nått alls för någon, och de få jag väljer att släppa in visar sig vara riktiga idioter. Men med varje misstag jag gör så växer jag mig lite starkare, fast jag skulle nog kanske inte vilja kalla det misstag heller, snarare erfarenhet, bin there done that. Nu vet jag ju ialf vad jag inte vill ha och vad jag värdesätter i ett förhållande. Det viktigaste är att vara ärlig och visa att man kan respektera och lita på varandra. Men de brukar ju säga att de kommer när man minst anar det. 

   


Onsdag

Vilken må bra dag jag har haft, tog en rejäl sovmorgon och sen klev jag upp och städade hela lägenheten. Sen kom Madde in till stan så gick vi och tog en lång lunch på symfoni med salladsbuff´e och pratade om allt och inget. Det var jätte kul att träffas nu när det inte blir lika ofta som förr, sen mötte vi upp Anna och gick och strosade en sväng sen mötte vi upp Daniel för att avrunda med glass från blå gåsen, jag tog kulglass med jordgubb, choklad (såklart) och hallon sorbe med chokladtopping och de är riktig sommar de, när man kan äta glass i strålande sol. Sen så var det ju så fint väder så jag ville ju inte gå in när alla farit vid fyra så då tog jag en riktigt bra bok, vattenflaska och snus och satte mig i solen och läste i två timmar.  Så nu har jag just kommit hem från stallet och ersnäs, vi for och hämtade våra jackor vi beställt för en evighet sen, så nu hade de äntligen kommit och självklart så hade de broderat mitt namn på bröstet på jackan vilket jag sa till om att jag inte ville ha jag skulle bara ha våran klubb logga på ryggen var det sagt, men jaja okej då de kan man väl finna sig i sen när jag börjar att studera lite närmre så ser jag att det är felstavat, då kändes de inte lika okej, men va fan! Hur svårt kan det igentligen vara det är Erica med C och inte Erika med K. De är samma som på bankomat kortet och all jävla post man får tilloch med efternamnet kan de inte fixa rätt det blir Sthål fast det ska vara Stål. Jag hade ialf inte hjärta att säga det till Linda som så duktigt fixat så mycket med alla dessa jackor för klubben. Så jag får helt enkelt finna mig ännu en gång med Erica med K. Vilka problem man kan ha....Men ha en trevlig kväll, nu ska jag försöka svänga förbi max driven och få mig nå middag. Upp tidigt imorgon och jobba blir det. Over And Out!

du är allt

Du är allt jag nånsin önskat
Du är allt jag nånsin drömt
Du är den som får mig minnas
Alla drömmar jag har glömt
Och du är den som får mig hoppas
Du är den som får mig le
All min kärlek får du bära
Hela livet vill jag ge


För du är där när ingen ser mig
Du är där när stormen yr
Du är där när natten skrämmer
Och du är där när dagen gryr
Och jag vill alltid ha dig nära
När som åren läggs till år
Och vad livet vill oss lära
Är att framtiden är vår




När som klockorna har stannat
Och tiden tycks stå still
Och man inte vågar säga
Det man längst i hjärtat vill
Då ska vi ta varandras händer
Då ska vi minnas denna dag
Och förstå vad som än händer
Är det alltid du och jag.
 
Hur ska man kunna skiljas från sin bästa vän? Det finns så otroligt mycket jag skulle vilja göra och önskar att jag redan gjort ,men hur ska jag kunna lämna Léttir hemma. Till nån annan , nån annan som kanske inte kan ge han den kärlek och motion han behöver, eller så får han det kanske till och med bättre, nån som vill hålla på med honom flera timmar om dagen och rida på långturer. Det är sånt man aldrig vet och jag skulle aldrig lämna bort han till vem som helst. Det kommer nog vara bland det tuffaste jag har gjort, men samtidigt behöver jag få hinna med annat också för att jag ska kunna må riktigt bra. Att resa och jobba utomlands är något jag alltid drömmt om och vill verkligen göra det snart. Men det löser sig förhoppningsvis till allas bästa, det måste göra det! Tiden räcker inte riktigt till att hinna med allt samtidigt och jag kan ju inte ta med han heller. Det är verkligen en speciell häst som jag har ridit i många år och det känns som om vi är ett riktigt team. Vi har tagit oss igenom det mesta och han har alltid funnits där när ingen annan gjort det. Det är det som är så skönt med djur, de dömmer dig aldrig, de lyssnar, de försöker alltid sitt yttersta för att göra de man ber dem om.De är aldrig elaka, de kommer aldrig att göra dig besviken. De finns där när du behöver dem som mest. De är annat en vad man kan säga om människor. 



   


Helgen

Vilken helg det har varit, vad roligt vi har haft och som vi har skrattat. Tack tjejer för en jätte trevlig helg! Vi firade Midsommar både fredag och lördag, i fredags var det pizza till middag och fiskekyrkan, som de tittade när vi kom och ville ha pizza till middag på midsommarafton. Men det var bara för att vi körde midsommar middagen på lördag så alla kunde vara med, vi åkte hela gänget och handlade kl 14:00 tror aldrig vi har varit så tidiga sen lagade vi mat tillsammans det tog sin tid med allt som skulle förberedas men så lyckat har det nog aldrig blivit med världens godaste choklad och jordgubbs tårta med hallon grädde och marängbottnar. Ja helgen var en riktig höjdare, lider av lite sömnbrist bara men det hinner man ta igen sen man lever ju faktiskt bara en gång trots allt. Första helgen utan ångest jag är så jävla stolt över mig själv. Men det är faktiskt så att livet är för kort för att tänka på vad alla andra tycker man får helt enkelt köra på sitt eget race, för i slutendan så är det faktiskt du själv som är din bästa vän, andra människor kommer och går och påverkar ditt liv på olika sätt och det får man vara jätte tacksam för men alla kommer ju inte finnas med förevigt. Fast vissa människor kan man ju alltid hoppas att de alltid kommer att finnas där. Men den viktigaste personen i ditt liv är faktiskt du. Sen så ska man ju aldrig vara elak även om man ibland måste sätta sig själv före andra.


pepp

Jag är riktigt pepp för ikväll, humöret är på topp. Fan vad kul vi ska ha, jag vill bara sluta nu så jag kan piffa och bege mig mot Ninis!

fredag

Jaha nu var det fredag igen veckorna bara rinner förbi. Har man gjort så mycket vettigt , nej inget alls, men väldigt duktig på att motionera och har till och med lyckats sola två gånger, färga håret och ögonfransarna ,de ni. Imorgon blir det Western farm, skojjsigt värre då ska de busas ordentligt med tjejjorna. Så skönt att jag har fixat ledigt på söndag så man kan ha en riktig bakis dag. Näpp nu blir det att gå ut och jobba. Det är stört mycket mygg btw, har fått många myggbett och det kliar överallt. Jag hatar mygg!!!

kan jag få gå hem någon gång...

Timmarna går så långsamt nu. Sjuk smärta har jag också så det gör inte saken bättre, att det kan göra så ont. Rör mig frammåt som om jag vore handikappad. Skönt att få vara ledig imorgon och vila upp sig lite. nä back to work...

skavsår

Ont,ont,ont gör det.. Varför ska man aldrig lära sig, inga lång promenader i nya skor, det resulterar bara i sjuka skavsår. Har gått från stan till tuna och sista biten fick jag kämpa för att det gjorde så in i håvetet ont. Men nu är jag nyduschad och oroar mig hur det ska gå på jobbet med mina stackars fötter. Vad är det för deal på solariet, halva sverige är ju där om kvällarna och jag orkar inte vänta. Kan jag också få sola nån gång, kanske bara måste byta ställe vi har ju som ändå rätt gott om ställen att fusk sola lite på. Imorgon har jag massor att göra, vet inte riktigt hur jag ska kunna klämma in allt men nog vet jag att det löser sig. Ska börja dra mig mot jobbet snart...Ciao


 Östersund


tränings verk

Det ser ungefär ut som om man skitit ner sig när man går för att jag är så stel och öm. haha ridlektionen gick väldigt bra Léttir är i bra form nu, men mera samling behövs och då måste man driva nå så jävulskt. Så jag hade redan tränings verk igår så fick jag ju för mig att jag skulle gå från stan ut till stallet i gäddvik sen när jag kom dit så fixade jag med hästarna lite sen gick jag och anna på ytterligare en promenad med hunden så idag har jag en grym tränings verk. Men det är bra, då vet man att man har gjort något rätt. Skavsår har jag också måste köpa nya skor nu, skulle göra det förra veckan men det hanns inte med. Ska försöka fixa det innan jobbet idag. Skulle ut och rida tidigt imorse men när jag tog in lettan så hade han tappat en sko så det gick ju inte så bra med den saken, så det blev att borsta han riktigt fin och så fick han beta lite gräs ett tag, han såg då riktigt nöjd ut. Nu ska jag fixa lite innan jobbet..

use somebody

God morgon, fast jag har varit vaken en bra stund. Det är väldigt skönt med lugna helger ibland när man kan vakna upp på en söndag och inte vara piss bakis. Snart ska jag börja dra mig till stallet ska packa ihop mina grejer och lasta på hästarna sen bär det av mot vårat öde. Eller snarare ett tränings pass som heter duga. Att rida för duktiga instruktörer är nog bland det mest givande och roligaste som finns, man får som en spark i arslet ibland när man behöver lite extra hjälp för att finslipa vissa områden. Så nu ska jag skynda mig lite....



You know that i can use somebodey , someone like you.
 You know
 what gose around, comes back around.

i´m back on track

Haha vi kan ju säga så i alla fall. När man inte förväntar sig att det ska hända något så händer allt och lite till, det går sjukt bra för mig nu, något som jag brukar vilja kalla, att man har flyt. Läste igenom min blogg och vilket skämt det är om man tittar tillbaka men samtidigt väldigt roligt eftersom att det är minnen. Minnen som man förhoppningsvis aldrig kommer att glömma sen kan man ju alltid vilja spola förbi vissa stunder. Men om man inte gör fel, hur ska man då kunna upskatta när man gör rätt för sig. Det viktigaste är väl ändå att man vet att man har gjort fel och lär sig något av dem. Förra helgen var blandad med modevisningar, båten och fylla. Det känns ändå att som att sommaren är här även om man får trotsa vädret lite. Har varit ut på en långtur idag med sussy och juppe, vilken skillnad det är på tidsuppfattningen mellan sommaren och vintern, nu är vi alltid ute i flera timmar och på vintern när det känns som om man har varit ute i 1 h så har man bara ridit 30min för att det är så kallt. Nu vill man bara rida på långturer för det är så jävla roligt. Man märker på hästarna vilken nytändning dom också har fått Léttir är snuskigt pigg, vi hoppade i måndags de var så sjukt kul och det tyckte hästarna också, som dom satsar på hindrena. Måste skaffa en bra kamera nu så jag kan lägga upp bilder från alla äventyr som väntar haha ja ni lär väl märka;p

Liiiten

   I'm strong on the surface, not all the way through. I've never been perfect but neither have you
.  

RSS 2.0