Ridlektion

Har nyss kommit in från stallet gått med hundarna och gett hästarna kvälls, det tar lite tid att mata 25 hästar. Har haft en ridlektion idag för 6 duktiga elever det var riktigt roligt att hålla lektion, var ju ett tag sen hade ju rätt många i höstas när jag jobba utanför sthlm. Jag känner mig mycket säkrare nu, var som inte alls så nervös när jag väl ställde mig där och skulle prata. Skit kul var det ialf och dom var jätte duktiga och fixade alla gångarter även fast det gick lite fort för vissa. Idag hann jag bara rida lettan och daddan men det gick super bra med båda, har mutat daddan lite med gosaker så kanske jag kan fånga henne imorgon, för det hurreni är ingen barnlek ibland när hon inte känner för att komma in. Men jag känner mig väldigt positiv så jag tror det kommer att gå fin fint! hehe får väla se imorgon. yes yes nu ska jag ringa till Elin, ciiiao!

tjoo

Nu har jag kört lettir till mariebäck så nu ska jag och han bo hos sylvia och janne hela veckan medans dom är i fjällen, så imorgon ska jag ha en ridlektion och sen blir det att ta hand om alla hästar och hundar. Ska bli jätte skojj! Ska bli bra att kunna rida lite i paddok så man kan träna ordentligt och rida mycket på volt, kommer bli en hård tränings vecka för mig och lettan. Blir att rida en massa av hennes hästar också, gud så roligt det ska bli. so long!




oh shit

Jag håller på att färga håret, färg i hela ansiktet JA! oh crap å vi som ska ut ikväll hehe får nog försöka gnugga bort dom när jag sköljt ur färgen. Fan vad besatt jag är av mitt hår, men det är det som är mest spännande i mitt liv just nu så mer action blir det inte, men imorgon har jag säkert nått skojjsigt å bjuda på efter äventyret ikväll. mohaha


äntligen

Nu är håret borta, meen fyy farao så onte det gjorde att ta ut de där trasslet det typ svartnade för ögonen men det vara bara att bita ihop och komma ihåg att andas, det tog typ 1 ½ h hade ont i huvet när jag gick därifrån. Sen for jag på stan och shoppade lite som tröst! Nu är jag barnvakt åt lillebror, han är som rätt snäll, helt otroligt att han inte har skrikit nått på tre h så nice! Snart kommer mammi och tar han så jag kan färga håret. Måste hinna fixa lite grejjer innan19 då ska jag vara hos Marie sen blir det ut att äta med jobbet kl 21 på toscana dom har kareoke där mellan 21-01 hehe sen blir det utgång! ciiiiao






24/4-08

Har ringt frissan i panik har fetaste tovan där bak i håret eftersom det där jävla limmet till löshåret har kletat in sig i mitt riktiga hår, crap! Hehe frissan hon bara ojoj då Hon- du vet att man ska ju ta bort dom hos oss och inte hemma Jag- nä jag vet det var jätte dumt, du MÄSTE hjälpa mig! drog värst vit löngnen om att jag tog ut det hos en kompis kompis som sa att hon visste vad hon gjorde men att det blev inte bra ialf hehe vågade fan inte säga att det var jag och nins i ett tappert försök om att ta ut det själv och spara 2000 spänn. Men får ju åka dit ialf och fixa skiten! Men har ju fått ut nästan allt så det lär ju inte bli lika dyrt, fan så dum man är ibland. Nu blir det att se på tv ett tag sen stallet och rida och bolaget sen! personal fest imorgon, sweeet!





torsdag

Vaknade tidigt av mig själv idag skönt! Fan det är nått i nettans rum jag inte tål får fan utslag när jag sover där och blir som förkyld hehe igår kväll tog jag och nina ut håret skönt att bli av med den där skiten, har väl en del tovor att ta itur med idag men det ska nog gå bra. Imorgon ska jag och nina klippa oss och färga håret, så vi blir lite vår fina. Mitt hår är nu alltså en tredje del utan löshåret, känns riktigt tunt fast det är det ju inte men det känns så! Ska hoppa in i duschen nu,sen ska jag käka lunch på jobbet och planera för imorgon hehe lite sjukt att äta lunch på jobbet när man är ledig. Imorgon bilr det after work med jobbet. :)











 


Long way to happy

It´s like I can't breathe and I can't sleep. Jag försöker att hålla mig glad och positiv när jag igentligen faller isär, när människor i min närhet inte mår bra så gör inte jag heller det. Livet är så orättvis ibland! Allt har varit så overkligt så länge men det är verkligt och allvarligt. Men igår var det som over the edge jag kunde inte sluta gråta, jag var helt skakis. Jag kan inte ens föreställa mig vad dom går igenom som ser det varje dag, att känna sig så maktlös för att det finns inget man kan göra utan bara sitta där och vänta. Jag hoppas av hela mitt hjärta att allt kommer att bli bra, det kommer ta lång tid men det måste bli bra! Jag tänker på er hela tiden!










lalalala

Jobbat idag, jag och kristina hade väldigt mycket att skratta åt idag, jag fick typ kramp i magen höhö Vi ar börjat sälja glass på jobbet farligt farligt men så jävla mycket godis man äter där sålär ju en glass inte vara nå problem. Efter jobbet for jag och red en sväng och Léttir skötte sig mycket bra idag! Nu är jag trött och hungrig äta lite middag kanske? de är så jobbigt att laga mat, jag är fan sämst i köket.






image8
Bilen mohaha





Söndag

Det kommer fan bli sommar snart, är ju så sjukt fint väder hela tiden, man blir så glad när det är varmt och soligt! men anyway idag har vi varit i boden med hästarna och invigt våran alldeles egna ovalbana. Den var lite för mjuk men den blir nog bättre när dom har fixat klart den, sen så ska vi få dommar bås och staket och hela köret, Äntligen! Som vi har väntat på den här banan så man slipper åka så sjukt långt varje gång man ska tävla, nä bra jobbat Midur. Léttir gick då bra så man slapp skämmas hehe nädå han är så duktig nu. Usch vad trött jag är kom hem så sent i natt har som inte hunnit sova så mycket och varit igång hela dagen. Maskerad fest igår hehe hälften visste inte ens om det så där kommer jag med min coola ninja outfit och så var typ ingen utklädd men whatever det var rätt skojj endå, vi var ju några st ialf som var utklädda, men efter typ 1h så gick vi och böt om till lite mer krogvänligt, eller det man skulle ha i normala fall. Sen gick vi ut på magma som sög hårt fy fan vad tråkigt det var. Såååå less på utelivet i luleå. Over and out!




image7
Léttir Fra Hedelund














Ladies Night

Vilken toppen dag det har varit soligt varmt och fint! Var ut och red på förmiddagen och Léttir var super fin idag, var och red 2 lektioner hos sylvia igår så nu är jag jätte motiverad till att träna ordentligt. En stor lastbil hade parkerat in min bil idag så var tvungen att vänta jätte länge innan jag skulle komma därifrån dom höll på att lasta av en massa grejjer men tydligen så gick det att komma igenom i mellan snödrivan och lastbilen men det var lite halt och mycket snö så bilen bara spann hehe så då hjälpte gubbarna mig att backa ut bilen och skotta lite så man tog sig över den stora snö kanten, men dom var då väldigt trevliga och tackade mig för tålamodet. Nu har jag varit hem och duschat lite ska börja fixa mig lite inför ikväll, ska vara tillbaka i Gäddvik kl 17:00 för då kommer Anna till mig så ska vi laga lite god pasta sallad och kanske basta men de beror på om vi förstår hur den fungerar, vill ju inte ta sönder den! Sen vid 21:00 så kommer några från jobbet, det blir nog kul sen blir det utgång, jag nykter såklart(fylle chaffis) hehe Nä fan det går riktigt bra för mig, är som rätt sund nu för tiden bortsett från en last då vill säga rökningen men får väl jobba på de lite senare tror jag fan man kan ju inte lägga av med allt på en gång ju;)




En bra dag

Helt sjukt fint väder å solen bara lyser, ska flytta in hos marie  i gäddvik idag tills på söndag för dom skule till sthlm på en begravning. Tror jag ska ta med mig hunden, annars blir jag ju så ensam i det stora huset. Ska ringa Anna snart och fråga om hon ska med och rida men kan ju låta henne vakna först:) Jag har varit jätte duktig har promenerat på lång promenad både igår och i förrgår så det blir en idag också! Är väl kanske inte så mycket att skryta med, men något är det ialf. Ska och rida lektion ikväll på dád ska bli skojj, hon är ju så grymt rolig att rida! Det är inte ofta man får rida någon som har så jävla lätt för tölten och som är riktigt flott och kan öka nästan hur fort som helst, nä de är häftigt. Får väl se om det finns någe internet hos Marie men det tror jag nog så ska jag uppdatera om helgens bravader m.m hehe ciiao!

Tisdag

Vaknade upp till finvädret idag, sen kom nina så for vi till stallet och red ut med anna:) hur mysigt som helst hade vi och hästarna var helt blöta i svett för det var så varmt, sen så hade vi lite tempo idag också. sen fixade vi lite vid höet sen for jag och nina och solade lite hehe nog fast nina redan är sjukt brun! så käkade vi på max också, fan det här med att banta går inte så bra för mig men nu jävlar måste jag skärpa mig lite kan inte hålla på såhär måste ju ha lite självdisiplin..over and out! 

Ola är bäst

Lovade ju att blogga om det så med det så var det väl sagt ;P hehe Vi var hos stefan på ö-näset faktiskt riktigt mysig lägenhet, som vanligt är det ju alltid nån som sitter och spelar tvspel istället för att vara social, tycker att man borde bojkotta tv-spel, data sittande och för mycket G-hero på fester. Så jag och Linda fixade ett eget golv häng och körde sten, sax å påse följt av lite poker och finns i sjön. Var super kul att träffa dom igen var alldeles förlänge sen, sen så skjutsade jag hem ola, micke, kjell och linda. Stannade hos kjell och linda och drack lite te och diskuterade viktiga saker allt från livet, avlopp och skitiga toaletter och så lite därtill hehe. Mycket trevligt var det ialf:)

Tonight

Ikväll blir det örnäset som gäller och där ska  kjell firas som fyllt 30 bast! ska bli kul att träffa Linda och Anna ikväll det var ju ett tag sen:)  Blir nyktert ikväll också så på 1 h beger jag mig till porsön för att plocka upp kjell och Linda, sen vidare till örnäset. Blir nog skojjsigt!

lördag

Då har man vaknat släppt ut alla hästarna och gått på lång promenad med hundarna, rengjort katt lådan, matat hundarna och katterna och hämtat posten. Höhö visst är jag duktig! Blev Cleo en sväng igår med Lisa hade skit trevligt. Trodde inte att det skulle vara så skojj att gå ut nykter bland en massa fyllos men det var de faktiskt. Hehe en okänd man kom fram och tog tag i mig på dans golvet och sa men hörru tjejen släpp loss lite då, jag är nog lite tillbaka dragen på dansgolvet när jag är nykter. Men sen tänkte jag ähh men vad fan jag släpper väl loss lite och dansar med han ett litet tag han vara ju som rätt så rolig ändå, sen så frågar han vill du ha en öl och jag som kör då svarar ju nej jag kör bil ikväll, Han- men vad har du i glaset då, Jag- redbull, Han-men sluta nu vad vill du ha ? Jag- nä tack det är bra! Han- men du får ju vad du vill, Jag- nä tack ännu engång men jag ska köra bil hem ikväll och då vore ju inte det så smart. Hehe sen flydde jag och Lisa dansgolvet. Jaa mycket fick man då skratta åt igår, folk blir ju som lite små roliga i fyllan och villan och när det kommer till att tänka klart och förstå vissa saker så är det inte så lätt alla gånger. Men det vet man ju av egen erfarenhet;P nää så fan gå ut nykter var inte så dumt ändå, får nog bli min nya grejj eller en öl eller två skadar ju inte men städat blir det hädan efter så mycket roligare att komma ihåg allt dagen efter och slippa må piss för att bakfyllan är där! So no more hangovers for a while;) Seee Yaah!

Fredag

Har kommit hem från jobbet för ett tag sen, har hunnit ge hästarna hö och gått en kvälls prommis med hundarna! Så nu blir det att fixa sig lite och fara till Lisa i g-stan. Blir en nykter kväll, så man orkar jobba och släppa ut hästarna å hundarna imorgon kl 07:00 ;p Får väl se om vi går ut en sväng sen också men men det visar sig, kan jag ju vara fylle chaffis har ju inte blivit så mycket sånt sen jag fick körkort eftersom det oftast är jag som är på lyset hela tiden men nu har det varit bra lugnt ett tag, bara festat 1 gång på 5 veckor. Det har ju typ aldrig hänt förr! men what ever nu ska jag skynda mig lite kanske, ciiiao!


Bil Ägare

Då har man köpt sig sin första bil, tänka sig MIN första bil det är ju rätt coolt. hehe De blev en 94 citroen mörkgrå kombi. Den går som en klocka på vägen:) så den duger bra! Jag och Madde var å red på lettir och jupiter för ett tag sen, det var trevligt. ska vara häst hus och hundvakt igen:) skönt att få komma hemifrån lite. Det är rätt mycket om och men nu, vad fan ska man göra med sitt liv? (Den stora frågan som är högst på prio listan) Det finns så många vägar man kan välja att gå men hur ska man veta vilken väg som är rätt, Jag har så mycket som jag skulle vilja göra men man kan ju inte få allt eller kan man? Men något som jag däremot vet är att det kommer inte hända något om man bara sitter och väntar. Så nu är det dags att förändra sitt liv börja tänka i nya banor och ta tag i sitt liv och försöka ge de lite mening. Det finns inget som är bättre en när en dröm blir verklighet, man måste bara se till att förverkliga sina drömmar det kommer inte att vara lätt alla gånger men de värsta som kan hända är att man misslyckas men då var det inte menat att det var det man skulle göra då slipper man sitta där om 20 år och undra om man gjorde rätt eller inte. Jag tror att det finns en mening med livet och att alla är satt på den här jorden av olika orsaker och vad dem är vet jag inte men allt vi gör, hör och ser har en mening att lära sig av sina misstag för att misslyckas är bara mänskligt vissa gör det mer en andra vissa måste kanske kämpa hårdare en vissa för att omständigheterna är olika men allt vi gör formar oss till det vi kommer att bli.


RSS 2.0