Spökjakt

Haha ja vi var ju som sagt på spökjakt igår i sandträsk, men det blev väl inte så lyckat som vi tänkt. Innan vi for dit var jag och nettan ganska kaxiga men sen i bilen när vi fick veta att det varit ett sanatorium och ett gammalt mental sjukhus så blev det ju genast lite mer spännande. Det är helt offatbart stort vacker och förfallet, man fick riktiga rysningar när vi gick runt där och kollade in i fönstrena såg precis ut somi en skräckfilm, men vi han ju alldrig ta oss in innan det blev värsta razzian kom en jvla massa bilar så vi sprang ut i skogen och visste inte riktigt vad vi skulle göra men vi hade ju inte gömt våra bilar så bra så dom parkerade in oss så vi inte skulle kunna ta oss därifrån så det var väl lika att ge sig tillkänna men vi hade ju inte varit in än så igentligen så var det ingen fara men när vi väl kommer fram så kommer det tre stora biffiga utlänska män med baseboll trän å då kan jag säga att jag blev lite små rädd men det gick bra så vi tog och begav oss hemmåt. Vi han ju endå springa runt där ett tag och beskåda den otroligt stora byggnaden där så många människor  har dött. Nä det var en riktigt mäktig känsla att vara där! Synd bara att vi inte tog oss in där.


 "Spökslottet"





Goookart

Haha var och körde Gokart igår med ett gäng, var livrädd i början för alla körde ju som idioter så jag mesade på några varv först innan jag vågade gasa på lite sen vart det lite fart, så det var roligt vi hade ju racerdräkten på;) klippte mig igår också STORT misstag att klippa lugg är nog första gången jag verkligen har riktigt stor lipat efter ett frisör besök var helt förstörd igår! hehe men nu blir det bara att work it den är ju rätt lång så om en månad går det nog att fixa en sne lugg å låta det växa ut mitt kära hår. jaha nu blir det duschen sen åka till nettan sen ska vi på äventyr, det blir spökjakt ikväll med ett gäng till sandträsk men det blir lite senare, spännande hehe









äntligen

Fan så är vi färdiga med sommarhagen åt de små odjuren, Léttri tror alltid att han är vildhäst när han får gå på bete blir alltid svårfångad, fan vad jag hatar det håller ju p¨å att få frispel varje gång jag ska ta in häst fan! ajja men han är ju bara så några veckor om året så det får man väl ta. Red igår igen har inte blivit så mycket av de på senaste han vilar ju sig i from eller ja vi har lite sommar lov, blir inte att tävla han i höst som var planen jag känner att jag orkar inte det! Men igår gick det fatiskt väldigt bra han var riktigt lydig. Jobbat idag som vanligt kände mig ovanligt trött och sliten, ninis kom förbi jobbet idag en sväng, mycket trevligt! Var hos henne igår och spelade lite buzz och såg typ 10 vänner avsnitt hehe :P ångest för att jag inte tränat varken idag eller igår men imorgon då jävlar då blir det sola om vädret tilllåter och träna, gå på power walk och köpa biljetterna till LK. Over and out!






None


None

Bubbi:)












hallå

Hejsan hoppsan, jaha fint väder har det varit idag och inte fan har man kunnat sola. Har jobbat som vanligt, sen har vi varit ut och ridit å bada med hästarna:) mille bus simmade runt som en tok! jaha snart blir det att åka med netta och fusk sola lite hehe måste ju jobba på sommar brännan men imorgon blir det att ligga ute i solen och sola är ju ledig för en gångs skull. Såg på juno igår var väl inte så bra som de sägs att den ska vara men helt ok. Andra vita helgen känns faktiskt skönt att få ha vilat upp sig och bli frisk, men nästa vecka då blir det en tre dagars, hell yeah!



...............

Det sägs att kärleken är blind, men vänskapen är klarsynt. Tack för att du är en del av mitt liv, antingen att det är för en period eller för resten av livet.




-06 <3
For Life





Hancock

Igår var jag och nettan på bio och såg Hancock, en av de bästa filmer jag har sett på bra länge! Vi var och tränade igår efter vi byggt sommarhage åt hästarna först spinning  30 min och sen core 30 min och sen gick vi in till stan och hem efter bion så jag och nettan var riktigt hurtiga igår. Nä ni måset se den filmen så sjukt bra, de är inte så ofta filmer gör så att man verlkigen känner med dom men det gjorde vi verkligen igår, den var ett riktigt lyckopiller. Lovely!


Do you believe in destiny?           






       Östersund 07  










power walk

Tog mig en riktig power walk idag efter jobbet, har som kännt mig lite nere idag, så jag kände verkligen för att rensa tankarna lite..Helt otroligt så bra det hjälper skulle kunna gå i flera timmar och bara lyssna på mp3n men jag gav mig efter 1,20h. Alla behöver nog göra så lite oftare vara ett tag med sig själv rensa tankarna fundera på lite på allt som snurrar i huvet. Nu blir det SATC igen;P








 


tjejkväll

Det blev en riktig tjejkväll ikväll jag, nina, elin och lisa. Jobbat idag var riktigt trött, men nu är jag pigg. Igår kväll tog jag sista dosen av mitt pencellin känner mig betydligt bättre en jag gjort på 8 veckor, rethostan är borta jag har en liten aning om att det kan ha berott på rökningen hehe nä det går faktisk över förväntan med att sluta fast vissa dagar är det riktigt jobbigt men då är det bara att trycka upp en snus. Vi har gjort en stor beställning på över 4000 jag nina, elin och crille, ska bli kul när kläderna kommer. Nu är det bara 9 dagar tills jag kan flytta in i lägenheten kan knappt bärga mig, ska bil så otroligt skönt att få flytta. Hell yeah nu blir det lite Sex and the city!










Let me feel




Let me feel, I don't care if I breakdown
Let me fall, even if I hit the ground
And if I...
Cry a little
Die a little
At least I know I lived, just a little.




















rapparkalja

Haha det var ett sjukt roligt spel, vi hade de såå mysigt igår spelade sällskaps spel i flera timmar och jag skrattade så mycket så jhag nästan grina. Middagen blev jätte GoooD, fast det är nog väldigt svårt att misslyckas med tacos men ialf, sen laddade vi upp med en massa godis, vi tyckte vi hade förtjänat det! nä så tack för igår hörreni:) måste kila till kassan ciiiao!

supersugen

Jag måste bara berätta om den filmen SÅÅ sjuk! Det måste nog vara en av de sjukaste filmer jag har sett, det är en sån där film där allt bara går fel och man sitter med magont och kan knappt titta för att dom gör bort sig så mycket...Men helt ok, några skratt anfall fick man ju men jag kan inte kalla den annat en sjuk! Men skulle förmodligen aldrig se den igen haha. Så är ni sugen på att se en sjuk film med humor där de ända ord dom typ kan är kuk och knulla, den är väldigt sexfixerad eller ja hela filmen går ju ut på att förlora oskulden innnan sommaren är slut, så då ska ni nog se den. Ikväll blir det taco kväll och sällskaps spel för det blir sista kvällen med anna på ett bra tag och sen ska hon ju flytta till uppsala. Så det kommer bli en riktigt mysig hemmakväll, det blir jag, nina, anna, rickard och nettan + lilla adrian som nettan är barnvakt åt. Så det kommer bli god mat trevligt sällskap garanterat massor av skratt och byta bajsblöjor;) nu blir det back to work!

dag4

Det börjar faktiskt bli lite lättare nu men gruvar mig för frestelsen på jobbet, men det klarar jag! haha har lite tränings värk efter gårdagens pass men inte så farligt, idag jobbar jag 12-19:30 sewn blir det stallet och sen att gå en liten promenad för hinner inte träna ikväll, sen blir det att se en film med nina:) Blir en lugn helg med eftersom att jag jobbar sen så är jag rätt less på att gå ut...Istället ska jag fixa en massa grejjer som har väntat alldeles förlänge men har gjort bort den värsta biten ialf. Nä fixa sig lite grann innan jobbet. ciao!

dag 3

haha är inne på dag tre nu det känns fotfarande otroligt jobbigt att inte få röka speciellt när varenda en röker jag ser fan ciggaretter överallt på marken folk som röker på tv å i all reklam vad är det för värld vi lever i! Inte så konstigt att det är så svårt att bryta en ovana eftersom att det finns runt omkring oss hela tiden. Okej men snart blir det bättre, tror det kommer att vara tufft på jobbet imorgon för där röker nästan alla. Fan är ju helt besatt av det här måste hitta något annat att tänka på haha. Ska iväg och träna snart igen körde ett 60 min pass body pump igår och man är väl inte i topp form så det känndes ju lite om man säger så, fast dock inte lika farligt som jag trodde att det skulle vara, idag blir det först 30min spinnig som uppvärmning och efter det blir det 30min core. Nä nu blir det ett nytt liv utan cigg, träna stenhårt börja äta nyttigt och köra järnet. Tror jag tänker alldeles för mycket ska sluta tänka och bara vara ett tag inte överanalysera allt utan bara känna att man lever lite, visst är det jobbigt ibland men håller man tillbaka förmycket och aldrig vågar satsa på något så kan man ju inte ha så roligt! Så det får bli en sommar utan hämningar eller ja till en viss mån iafl...Hoppas ninis är pigg nog lite senare för jag vill träffa henne idag:) so long!

53 h

Det är nu 53 timmar sen jag rökte min sista cigg, känns väldigt bra men jag är nog lite jobbig att vara med just nu är ett nerv vrak grinar åt allt är lätt irriterad men det går väl över snart men det svåraste måste nog ändå vara att komma ihåg att man har slutat. Så sjukt att man kan vara så beroende av något och att det kan påverka en så mycket har rökt varje dag i 6 år förutom en litet försök till att sluta förra sommaren men det höll ju inte, men den här gången ska det göra det!  Så nu känns livet rätt så piss allt som var så bra nyss har bara runnit ut i sanden...Men det är väl som dom säger att när nått verkar för bra för att vara sant så är det oftast det, men jag kanske inte förtjänar att vara lycklig nån jävla gång det ända som kommer i min väg är motgångar, jag orkar inte ha det så här längre. Har varit hos läkaren idag på hälso kontroll äntligen fick jag ut lite medeciner så jag kan bli frisk nån gång så det är ju faktiskt positivt. Ska iväg och träna snart:)




i´m better of without you

tisdag

Ja ni har haft en sjukt stressig dag idag nu är första gången jag kan sitta ner sen kl 5:30 imorse, åå fyy fan så skönt det känns kan ju bero på att jag inte sovit nästan något inatt men vad vet jag hehe;) såg den nya indiana jones filmen igår och måste bara säga fy fan så B den var fast lite rolig var den ju med nå sjuka djur scener. Men ögoninflammationen är nästan borta nu så hell yeah! Nu är det bara ret hostan kvar! Imorgon blir det en riktig sov morgon ska äta lunch på jobbet imorgon med tjejerna på min lediga dag för att Marie flyttar ju sen, väldigt tris måste jag säga men samtidigt flyttar on ju bara till mitt andra hem östersund åh fy fan så mycket bättre hon kommer att få det där:) Saknar ösd nå sjukt fan alla mina roligaste och bästa stunder hade jag fan i mig där alltså. Men ska ju dit på yran och jag säger bara fullt ös medvetslös hehe sjukt kul kommer det att bli! nä nu ska jag slå på någon bra film och lägga mig och sussa, så sweet dreams.

long time no seen

okej okej måste väl erkänna att jag är lite smått dålig på att blogga men det är ju typ bara elin som läser den ibland haha okej det har väl hänt en del sen sist jag skrev jag har fyllt 20 bast och det känns väldigt skönt men lite sniiki är det att få gå på bolaget själv hehe det har blivit en massa festande på senaste men jag skyller det på att välkommna sommaren:) sen så ska jag äntligen få flytta hemmifrån igen ska bosätta mig i g-stan hade jag tänkt så från och med 1 augusti så är det där ni kan hitta mig, det känns så otroligt skönt att få komma bort från den här misären och bo själv igen, Lovley! Nu börjar bitarna falla på plats en efter en och det känns riktigt bra...som dom säger välkommen in i vuxen livet haha kommer man någonsin bli rikigt vuxen!?

RSS 2.0