tjo

Shit vad jag har haft mycket att göra de senaste dagarna, har mest jobbat då som vanligt. Igår tog jag ned våran sommarhäst hage i mörkret, sen så ska jag till gällivare och jobbar ska vara med på premiär öppningen så åker dit imorgon tills på söndag. Så imorgon ska jag vara här på jobbet kl 08:00 så står det en hyr bil jag ska få köra dit med sen ska jag få bo på duntret i nån stuga haha hoppas jag bor själv! Så det känns faktiskt kul med lite omväxling i jobbet men kommer bli långa dagar där så jobba arslet av sig får man nog göra. Men det bli bra med cash då har jag jobbat ialf tre helger den här månaden. Nä nu blir det att dra sig ut till kassan! ciao 

Ikea

Har just kommit hem efter en heldag på ikea, blev bara jag lisa och nina och vi har haft så kul som barn på julafton förutom att det var vi som stod för kalaset så många tusenlappar fattigare är man nu, det är så värt det har köpt en ny tv bänk, handukar i massor stora och mysiga ett jätte täcke och kuddar och två stora kuddar, lite köks grejer och burkar, glas, krokar,bäddset, lakan, örngott,  papperskorg, tidnings ställ m.m.  nä nu ska jag börja montera ihop lite saker!
 See ya.





nu får det vara nog

Vad är det för fel på mig jag har ju ta mig fan ont i hela kroppen. Nä måste verkligen gå till sjukan så man kan bli bra nån gång är så less på det här! Vi hade det hur roligt som helst igår, vi skrattade non stop! Jag säger det bara jag och nettan i Alias vi regerar;P hehe






 

If it makes you happy
It can't be that bad
If it makes you happy
Then why the hell are you so sad?







spelkväll

Jobbat idag har faktiskt varit hyffsat med folk med tanke på att det är helgen innan löning. Ikväll blir det att ha spelkväll kommer en massa folk från jobbet + netti haha blir nog skojj, har städat nu så det är fiiint! Det blir att dricka vin och ha trevligt. Nä nu ska jag se på tv ett tag innan folket kommer, see ya!



jag är

Så trött så jag skulle kunna somna här och nu, men tänkte klämma in ett blogginlägg eftersom jag har börjat bli lite av en blogg nörd and I like it! Igår natt kunde jag bara inte somna hade en riktigt obehalig känsla i hela kroppen, jag fattar inte vad det är, så jag har nästan inte kunnat sova nått och drömmt en massa mardrömmar. Har haft den känslan hela dagen på jobbet också som om nått riktigt hemskt kommer att hända , så riktigt ofokuserad har jag varit. Men nu är jag lite rädd för att somna vill verkligen inte drömma mer mardrömmar fy så obehagligt det är när man vaknar upp gråtandes för att det känns så verkligt. Såg Tio orsaker att hata dig igår, lika bra varje gång! Har just sett Casanova och kan bara säga hell yeah om Heath Ledger!




I hate the way you talk to me,                                              

and the way you cut your
hair.

I hate the way you drive my car.

I hate it when you stare.

I hate your big dumb combat
boots

and the way you read my mind.

I hate you so much it makes me sick,

it even makes me rhyme.

I hate the way youre always right,

I hate it when you lie.

I hate it when you make me laugh,

even worse when you make me cry.

I hate it when youre not around,

and the fact that you didnt call.

But mostly I hate the way I dont hate you,

not even close

not even a little bit

not even at all.


men jaha...

Självklart så blev man tvungen att rycka in och jobba 16-20. Det går inte nå bra med mina målar planer haha men får fixa det nästa vecka på nån av mina lediga dagar, har ialf köpt mig lite gardinstänger och panelvagnar som är skit fiina! Så idag han jag fixa luggen som var prio så det blev bra, sen så gick jag och nina ut med vovvsingarna också, dom är typ lika stora lillvalpen och min tioåriga jänta, sööta var dom. På måndag ska jag och nina och eventuellt nettan också ta min fin kombi och släpet och dra en heldag på Ikea, gaaah kan inte vänta då blir det att införskaffa en massa roligt nytt till lägenheten.



If ever you need to talk, if ever you need some cheer,                                
remember you have a friend who always be there...

She doesen`t want alot, only to see you smile,

and just to see you happy, she`ll walk that proverbial mile.

Always know she cares, no matter what you do.                                            

You`ll always find her there to give you hugs when you are blue.

There is a saying thet goes: "You don`t have to love in words,
becouse even through silences love is always heard!
 













                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                            
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                 
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                    Marilyn Monroe     

morgon

jaha nu har jag städat och rensat kyl och frys ska ge mig på skafferiet senare var min plan. Nu ska jag duscha så jag blir lite fräsch innan frissan måste dit och fixa luggen så jag kan se nått igen, den växer nå sjukt fort var ju bara tre veckor sen jag klippte mig. Har lagt fram vårrullar på tining medans jag duschar tänkte jag så sen till lunch blir det vårrullar med nudlar och wok grönsaker och chilisås mumms! Ska träffa nina och deras nya lilla tillskott i familjen en shetland sheepdog vid namn mollie så ska  vi gå på en liten promenad med mollie och min lilla tax bella. Sen blir det faktiskt att måla. Idag längtar jag faktiskt att rida och vara i stallet jag och Léttir har haft lite sommarlov i en sådär 8 veckor så har vi kanske ridit 6 gånger och han blir så glad när jag kommer och vill verkligen ut och rida och springa, men det blev bara lite förmycket där ett tag så jag fick som nog för jag har satsat så hårt så länge på mitt största intresse så det kändes inte ens roligt längre, jag kommer aldrig sluta rida eller sälja Léttir behövde nog bara en liten paus, så funderar på att åka och rida ikväll om jag hinner efter jag målat färdigt. Kommer en uppdatering senare!

i´m back in the game

Ja nu har mitt anfall av deppretion börjat lägga sig lite, men man har ju alltid lite form svackor. Har kommit till insikt och i am back in the game! Men ibland måste man få vara ledsen, men då brukar jag tjuta lite så känns det lite bättre sen haha. Det har varit så mycket på senaste, det är så mycket jag skulle vilja ändra på men ibland är inte livet med på det jag vill, för när jag vill att det ska hända nått så blir jag lite för otålig och vill att allt ska komma på en gång, men det funkar ju inte riktigt så, ibland så måste man faktiskt vänta på sin tur och gilla läget för ett tag. Men jag gillar inte riktigt att planera och vänta på saker, jag är lite mer spontan och gör saker som faller mig in, men det håller inte i längden. Nog om det nu ska börja städa och diska så jag kan måla imorgon för nu jävlar måste det fan bli gjort! seeee ya!





............

If I lay here
If I just lay here
Would you lie with me
And just forget the world





One moment

Look, if you had one shot, one opportunity
To seize everything you ever wanted, one moment
Would you capture it, or just let it slip?





När det känns som om hela ens värld rasar samman , vart skulle du börja om? Plocka upp dem bit för bit eller lämna en del av dig själv?


16/8-08

När är det dags att lägga ner och gå vidare till nått som bara kan bli bättre, när man igentligen vet vad man vill men man sitter fast, när man mår så dåligt av det så man lägger ner onödig energi, när det finns så mycket annat, när man vet att man kommer att må så mycket bättre, kommer man alltid vara så naiv så att man nästan börjar tro att det är sant. Ung och dum? . Ikväll blir det ialf inflyttings fest hos linda och kjell i deras nya trea, ska bli skojj! Nu blir det duschen och sen bär det av till porsön.






Is someone getting the best of you?

Mamma mia

Imorse blev jag kidnappad av nina och nettan fick på mig en ögonbindel och ett halsband som visade sig vara en skylt haha, sen bar det av till teknikens hus där fick vi leka av oss lite, riktigt roligt var det, som barn på nytt! Sen fick jag åka hem och fick strikta order om att fixa till sig lite sen bar det av till Asian kitchen och en väldigt god middag med efterrätt, sen så gick vi på bio och såg mamma mia, fy fan vilken bra film! Den här dagen har varit fylld med överaskningar, Tusen tack tjejer det här behövde vi. Om ni tror att ni har världens bästa vänner så har ni inte träffat mina! 

I have a dream, a song to sing
To help me cope with anything
If you see the wonder of a fairy tale
You can take the future even if you fail
I believe in angels
Something good in everything I see
I believe in angels
When I know the time is right for me
I'll cross the stream - I have a dream

I have a dream, a fantasy
To help me through reality
And my destination makes it worth the while
Pushing through the darkness still another mile
I believe in angels
Something good in everything I see
I believe in angels
When I know the time is right for me
I'll cross the stream - I have a dream.


Natti natti

Har just kommit hemfrån nina, har nött lite buzz och back packer i tappra försök om att bli allmänbildade haha men vi är fan bäst, visst då nina!?! ;P nu blir det fan sängen klev upp innan ottan i morse hujja.




Better stand tall when they're calling you out
Don't bend don't break, baby don't back down

It's my life
And it's now or never
'Cause I ain't gonna live forever
I just wanna live when I'm alive
My heart is like an open highway
Like Frankie said "I did it my way"
I just want to live while I'm alive





it´s my life

Shit snart måste jag ju få gå på en hälsokontroll har fortfarande ont i hela kroppen och är riktigt trött hela tiden, nått som inte stämmer är det ialf! Grattis nina till lägenheten är såå glad för din skull. Misär på jobbet är det också, men det blir väl bättre snart hoppas jag. Har just suttit och räknat på min ekonomi och kommit fram till att boka mitt möte med banken och ta ett lån och göra mina silikon bröst, det kommer ju bli lite mindre pengar på nöjen men det får det vara värt, behöver ju kanske inte bränna 1000 spänn varje krog kväll haha. Har tänkt igenom det här väldigt nog och länge och det är verkligen  nått jag vill göra för mig själv. Nu blir det prodjekt runway dubbelavsnitt och efter det sex and the city kan det bli bättre;P åh har föresten diskat och tvättat, jag = Duktig hehe




When you try your best

When you try your best but you don't succeed
When you get what you want but not what you need
When you feel so tired but you can't sleep
Stuck in reverse..





Hos nina innan Olivers

Trött

usch vad trött och sliten jag känner mig, har ont i hela kroppen pallar fan inget mer! (Erica tycker synd om sig själv) haha nä men det är fan illa! har väl inte hänt nå roligt dom här senaste dagarna som är värt att nämna..nu blir det mat och en rök på det..Sweet!

Farmen

Haha vilken sjujävla kväll det var igår alltså, började kvällen med att byta ett fram däck på min bil eftersom att jag hade kört på en spik jävel! Men nu kan han rulla igen, har riktigt ont i armen vette tusan vad man har lyckats med, men sjukt ont gör det ialf haha kansek fick mig nån åkomma när jag flög av tjuren som en liten vante igår , balansen var ju kanske inte den bästa. Men det roligaste på hela kvällen måste nog varit när jag och nettan hoppade av bussen på munkeberg så skulle vi gå hem därifrån men då fick vi för oss att vi ville ha ostbågar och mat från shell så då liftade vi med nå turkar haha och vi skrattade så vi grät och när vi sen väl kom in på shell så hade dom för små ostispåsar tyckte vi sen kröp nettan omkring på golvet på shell HAHA sen sprang vi över till statiol och hadlade ostisar och french hotdogs å cocacola sen när vi kom ut från statiol så skulle vi börja gå hemmåt så ser vi att turkarna väntar på oss och börjar vinka hejvilt sen fick dom skjutsa hem oss fast inte ända fram man vill ju inte att dom ska veta vart man bor, så lurade vi dom att vi skulle upp och jobba imorgon å troka gammlingar i arslet dom höll på att dö av skratt! Visserligen så jobbar ju en trött nettan idag, stackarn, men hon torkar inte folk i arslet hoppas jag;) nää nu ska jag försöka äta nått. Over And Out!

9/8-08

Idag stod det i horoskopert att det skulle vara min turdag, så vi får väl a se vad kvällen har att erbjuda! Ikväll kör jag och nettan på en egen förfest med lite quality time, det var ett tag sen. Vi lyckas ju alltid ha så sjukt roligt vi två synd bara att vi saknar våran tredje. Men det får vi ta igen sen Nina :) har just sprättat min första cider sen blir det att övergå till spriten och in i dimman, ses ikväll!



I love the time and in between
The calm inside me
In this space where I can breathe
I believe there is a distance I have wandered
To touch upon the years
Reaching out and reaching in
Holding out holding in

I believe
This is heaven to no one else but me
And I'll defend it long as I can be left here to linger in silence
If I chose to would you try to understand


Oh the quiet child awaits the day when she can break free
The mold that clings like desperation
Oh mother don't you see I've got
To live my life the way I feel is right for me,
Say it's not right for you
But it's right for me.









080808

Tur eller otur det är frågan!?! måste nog säga att mer otur har det nog varit idag, tänk vad vissa små grejjer i ens vardag kan bli så stora och jobbiga eftersom man alltid kör på rutin och människan är ju som lite känd för att ogilla förändringar. Men ibland kan det ju vara till det bättre men hur ska man veta om man inte provar, jag är ett typ exempel på hur man inte ska göra jag säger hela tiden att jag ska förändra på vissa ovanor och beteenden men jag lyckas endå falla tillbaka i samma gammla spår, kan människor förändras eller kommer vi alltid i slutändan hamna där vi börja, tillbaka till ruta ett. Men jag tror att mycket handlar nog om motivation och vilja. Men har nog bara inte varit så motaglig till det där med att vilja, men det blir bättre.  Så hell yeah för det! är såå trött så nu blir det att äta nå middag och sen inta sängen och invänta john blund. Imorogn blir det att måla och hinna med bolaget på dan och sen blir det western farm och se på drängarna hehe


please feed me!

Faaan vad sjukligt trött jag är! jobbar ju bara hela tiden och stängningar så man orkar ju inte laga mat när man kommer hem för att man är så trött...Så please feed me! haha jaha farmen på lördag och se drängarna, ska bli grymt. Nä nu måste jag tvinga mig att äta nått skulle igentligen behöva träna men är för trött imorgon blir det att jobba 10-20 igen sen är jag ledig i helgen hell yeah!

tralala

Sitter på jobbet nu och är inne på sista timman thank god for that, är så sjukt trött så jag till och med somnade sittandes i soffan på lunchen hehe LK i helgen och det sög hårt, fast förfesterna var riktigt bra! Nä kan bara säga att det var kallt och jävligt...Jaha jaha fan varför kan man bara inte låta bli saker man vet att man inte borde göra men man gör dom ialf för att man vill så gärna, men man vet ju alltid hur det kommer att sluta igen precis som förra gången, sen så går man på det om och om och om igen.  Haha jag och nina igår kväll fan vad sjukt roligt vi hade:) Tack det behövdes verkligen! Nu blir det att börja fixa innan stängningen och sen förbi hästarna en sväng sen hem laga middag och städa lite. I helgen ska jag försöka hinna måla klart lägenheten också:) Har köpt ett par skitsnygga fönster rullgardiner typ fast i bambu ja ni vet, det blev fin sen så vet jag exakt vilka gardiner och gardin stänger jag ska köpa men måste bara måla så ska de åka upp också, nice nice! Nina och Nettan tack för att ni finns!

RSS 2.0