Atli kurs

Har varit i stallet hela dagen, ridit och tittat. Gick faktiskt över förväntan, tur att Léttir är duktig och sköter sig så jag slipper skämmas alldeles för mycket över att han är fet och otränad haha. Nä men ibland behöver man få bli lite inspererad och komma ihåg varför man började med hästar, för att det är så jävla roligt att rida! En spark i arslet för att komma igång ordentligt. Och det är verkligen så jävla roligt, om man skulle kunna beskriva en känsla, så måste det nog vara att det känns så rätt att sitta på hästryggen, man hör "hemma" i sadeln Behövligt svar: JA!

 Jag och Léttir 07


Never be the same again

Var ett tag sen jag skrev nu men har som inte haft någon lust alls, eller tid till att göra det heller. Allt och inget har väl hänt , för att sammanfatta lite kort så är man på botten av stegen som ska ta en högst upp så man kan känna sig på topp. Nu ska jag se vänner och äta frukost sen om ett tag ska jag hem till pappa och byta ett däck på min bil och äta lunch med han. Trevligt är hemma alldeles för sällan. Bada hunden ska jag också göra! Sen blir det en långtur med nina och bubblis och nettan å juppe!



Things Will Never Be The Same Again

onsdag

Veckorna går så sjukt fort ibland, snart är det jul haha får alldeles förmycket jul känsla alldeles för tidigt, men det kan ju faktiskt bero på att jobbet är fullt med tomtar och diverse...shit bara 1 v och 2dagar kvar till kursen, jag har ju gjort något jätte dumt skulle bara prova lägga han lite i pass och nu är det de enda han vill göra ffs! Nä men han töltar bra och traven sitter det är bara i galoppen han blir riktigt passtaktig och i nedtagningarna, shit vad pinsamt om jag inte hinner fixa de innan. Jag ska ju veta bättre tycker man, men icket. Nu blir det att skynda sig till jobbet, mördar passer 10-20 hatar!!!!

Noll Tolerans

Den som ger sig in i leken,
 får leken tåla.





Noll tolerans, Livvakterna och Den Tredje vågen.

Säger bara en sak, de är nice de!

vad hände igentligen?

Med alla mina planer och drömmar, vart tog motavationen vägen? fast jag har väl aldri riktigt varit en sån som verkligen tar för sig av livet, jag har mest tagit det som de kommer och glidigt omrking och hoppat på grejer utan att riktigt tänka efter men som visat sig vara bland det bästa jag jag gjort, åren i östersund och tiden i söder har varit som en riktig bergodal bana, i början så undrade man vad fan man hade gett sig in på men som sen kommit att bli bland det roligaste man har gjort, alla nya underbara människor man fått träffa som har gett en mer en man trodde var möjligt, och som man har vuxit i sig själv efter det. Jag har varit ruskigt blyg men det har som släppt på vissa plan ialf. Just nu känner jag mig bara vilsen och osäker, jag trodde att jag hade en plan och visste vad jag ville, men jag vet fan ingeting, känner mig mest förvirrad och det jag gör idag vill jag inte hålla på med allt förlänge till. Panikångest: svar ja!




Det känns som att jag sover och som att det är dags att vakna upp och börja leva.

perfect stranger

kom hem för ett litet tag sen, har tryckt max (ångest) men fy fan så fint det satt. Har just börjat svepa cider, brukar inte gilla det men jag har hittat en BlackLime en 7,0 tiil och med. Snart blir det flaskan, om en stund ska jag gå och möta nina i mörka skogen haha nä men på sant så är hon påväg hit och jag ska möta henne i skogen;P Shit vad jag svammlar, jobbar hela helgen lång, jag förstår varför man behöver ta sig en liten stänkare på helgen efter en hård veckas arbete..Fan så fint!

Bjuder på en bild från i sommras! ( Vi flög i den där till boden haha)





Åå lite mer sommar



Försöker blåsa upp luftmadrassen, med mina rökarlungor..



Pdol 05 eller 06 ?



Full eller vad haha





Innan Färjan



Oliver´s


blablabla nu ska jag ta på mig en massa så jag inte fryser ihjäl, Nina hjälpen är påväg!


jobbbbb...

Tjoo, bara 2h kvar nu! Ska bli så skönt att slänga sig i sängen när man kommer hem, är så trött och har ont i hela kroppen;P Vi var och tränade igår och gisses amalia så tungt det var, är lite vek. Men det ska de bli ändring på! Det gick ändå rätt så bra igår tyckte jag vi började med att trampa på sån där trampmaskin typ 30min och sen gick jag med nettan och gjorde lite olika övningar, så det var faktiskt roligt, även om jag kan vara lite gnällig haha..Nettan var jätte duktig och nina sprang 1 mil på 1h! Bra jobbat tjejer. Tänkte ju vara duktig och gå upp 1h tidigare imorse och gå på min morgon prommis men det regnade så jag valde att sova istället;P Men en kvälls promenad är ju aldrig fel. Nä nu blir det back to work...Later

Stuck in reverse

Ännu en sömnlös natt med mardrömmar, det känns verkligen som att jag kommer börja stört böla vilken sekund som helst nu, för att jag är så trött..Jag skulle igentligen jobbat idag men jag hade sån migrän imorse så att det gick bara inte, kan ju bero på att jag inte kan sova. Även under dom få timmar jag lyckas sova så vaknar jag ju upp hela tiden, det blir som aldrig att jag hinner somna på riktigt eller hur man ska säga. Men nu ska jag åka till stallet och rida med nina och få en massa friskluft, det tror jag kommer att göra susen! Sen tänkte jag träna ikväll och pumpa ut mina sista krafter så jag kanske kan lyckas sova en hel natt. Later



When you feel so tired but you can't sleep
Stuck in reverse


Tomte Dags!?!

Har packat upp en massa säkert flera hundratals tomtar på jobbet, känns lite tidigt men what ever...Är så trött, kan inte sova. Hade världens läskigaste mardröm inatt, drömde att jag fick cancer av rökningen, och min tumör kom ut genom bröstet precis som i Alien ja ni som har sett dom förstår nog hur jag menar. Så det första jag tänkte inatt när jag vaknade var att nä nu får det fan vara slut rökt, men icket, fan att det ska vara så svårt...Men eftersom viljan är mindre en abstinensen så blir det så.Har varit duktig och städat lite och diskat. Tänkte gå till ica och handla lite och äta nån god middag. Skulle behöva rida idag men jag orkar inte jag är så trött....Over And Out




Måndag

Ledig har man varit idag, så jag började dagen med en riktig sovmorgon, men det behövde jag, mina sovproblem är tillbaka håvete också, vaknade typ vid 1 och somnade om vid 4 var den nog...Jag tror jag har seriösa problem, har en ständig oro i kroppen som gör sig påmind allt för ofta nu för tiden, jag kommer väl få nått jävla nevöst sammanbrott snart. Varför kan det inte gå mer en tvådagar att man känner sig pigg och glad, är det normalt att må såhär dåligt? Mentalt ostabil är nog rätt ord...Snart kommer det att brista och om det gör det så blir det nog en väldigt stor form svacka.....De säger ju att tiden läker alla sår, men jag börjar faktiskt undra om det är sant.

lost?

Just because I'm losing
Doesn't mean I'm lost
Doesn't mean I'll stop
Doesn't mean I would cross

Just because I'm hurting
Doesn't mean I'm hurt
Doesn't mean I didn't get
What I deserved
No better and no worse

I just got lost
Every river that I tried to cross
Every door I ever tried was locked
and I'm...
Just waiting 'til the shine wears off
.

lördag

Bakis idag svar: JA! Fattar inte varför man utsätter sig själv för det här, alltid samma visa helg efter helg. Men nu blir det lugnt några helger, har just tryckt en pizza och har inte ångest alls för jag försöker intala mig själv att jag var värd den, men ffs man blir ju faktiskt inte fet av 1 pizza...Imorgon så är det nyttigt igen som gäller, ska till stugan imorgon och lägga om till vinter däcken, så det blir gjort någon gång. Gudars vad jag vill ut och resa, göra nått annat en att leva ett trist liv här i luleå, (jag hatar det!!)  jag vill åka nu eller ja helst igår, men det kommer att få vänta ett tag. Nu ska jag lägga mig igen och fortsätta mitt film maraton, eller jag varavar med att sova och se på film. Over And Out


 Min Älskade!

Good girls gone bad

You better learn how to treat us right
'Cause onces a good girl goes bad
We done forever..

Partyyyy ikväll!!!
Hell Yeah




torsdag

Ja torsdag idag, har väl inte hänt nå spännande today, har jobbat och ridit och hämtat hö. Léttir var väl inte lika medgörlig idag när jag böt från hackamore till bett, vi är stela som ett kylskåp både jag och han. Men det är ju inte så konstigt med tanke på att han vilat hela sommaren lång. Men det blev bättre på slutet. Har just slängt i lite tvätt så man har något att ta på sig imorgon, jag och Anna tänkte att vi skulle ut en sväng imorgon och kolla läget lite. Snart blir det sängen ska bara vänta på tvätten så jag kan hänga upp den så det hinns bli torrt till imorgon. Sov gott!


morsning korsning

Dag 2, klev upp halv 8 idag igen och har varit på min morgon promenad nu innan frukosten. Man känner sig så fräsch när man när man fått duscha efter promenaden nästan som en ny människa, jag kommer inte ihåg sist jag var så här pigg och kry i kroppen och glad dessutom och jag har bara börjat igår! Det är lätt mer en 1 år sen jag mådde såhär, men mycket handlar om inställning också, jag gnäller väldigt mycket och ofta, men nu får det vara slut med sånt det tar bara en massa onödig energi och gå och tycka att livet är piss...Så nu får man bara försöka att tackla promblemen som de kommer och inte gå och älta allt tusen gånger om och tänka vad som blivit om man hade gjort det på ett annat sätt eller valt en annan väg, för sanningen är att alla val vi gör formar oss till dem vi är idag och de vi kommer att bli!








I don't wanna talk
About things we've gone through
Though it's hurting me, now it's history.

Uppdatering

Har inte haft nån lust att skriva på ett tag men nu är den tillbaka, jaha i helgen var det lugnt och det var verkligen behövligt, jobbade ju iofs men inge party, fast det hade jag och nina redan avklarat i onsdags då var ut en sväng och kollade läget lite men det var typ 40+ men vi hittade ändå några roliga prickar som var lite närmare vår egen ålder haha en var jätte lik Austin powers han jobbade med pensionssparande eller nått sånt. Sen blev det efterfest till kl 5 tror inte vi var hemma försen halv 6 eller nå sånt haha vi går nästan aldrig på efterfest men på en onsdag av alla dagar. Shit vilken energi jag har fått klev upp halv 8 idag gick på en morgon promenad innan frukost och sen duscha frukost och jobba 10-20 idag, är så pigg gör verkligen under att gå på morgon promenad sen så har jag bestämt mig för att bli sund på riktigt den här gången så igår var jag och storhandlade en massa nyttig mat och grönsaker, sen ska jag börja motionera minst fem dagar i veckan + stallet. Har köpt vitaminer som man dricker vilket smakar #¤%#"!! men jag tror dom funkar är frisk som en nötkärna nu är typ alla vitaminer som finns med i den, sen har jag innförskaffat omega-3 tabletter och några andra tabletter för att öka förbränningen, så nu jävlar är det dags att byta livsstil och bli hälsosam och inte sitta och trycka max mat helatiden, ett under att man inte rullar fram med tanke på vad man stoppar i sig. Efter jobbet blir det hem och visa lägenheten och sen stallet och sen film med tjejerna! 


oktober

Tiden går så fort, vart tog sommaren vägen? Fast det har ju inte varit någon riktig sommar..Nu är det bara kallt och regningt och snöat har det också hunnit med att göra. Har hunnit med att boka in en Atli kurs också, så nu blir det hård träning för mig och Léttir vi har ju tre veckor på oss att fixa lite. Imorgon blir det sovmorgon sen visa lägenheten vid tolv sen så ska jag och anna och träna, efter det blir det att rida. Nä nu blir det mord i sinnet. ciao!


haha

Gör såhär:
1. Ta fram din mobil
2. Bläddra igenom din inkorg
3. Stanna när du räknat till tio och skriv första meningen i sms:et
4. Gör likadant på varje fråga
 

1. Vad skulle du säga om din pojkvänn var otrogen mot dig?
Ok..

2. Vad säger du alltid till din bästa kompis?
Hej jag kommer imorn bitti och hämtar mina grejer jag har hos dig:) ring när du vaknat! puss

3. Vad är det första du säger när din kompis blir påkörd av en buss?
Sola med mig idag??

4. Vilket sms blev du mest berörd av?
Nämen huvva! stackarn hoppas det blir bättre fort! Magsjuka? Då tror jag nog vi rider honom en sväng:)

5. Vad säger din mamma innan du går och lägger dig?
Mja jag antar det

6. Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?
Hej

7. Vilka ord skulle du säga till gud om du trodde på honom?
Ring när du går därifrån! :)

Och nu till skickade


Gör såhär:
1. Ta fram din mobil
2. Bläddra igenom din inkorg
3. Stanna när du räknat till tio och skriv första meningen i sms:et
4. Gör likadant på varje fråga
 

1. Vad skulle du säga om din pojkvänn var otrogen mot dig?
Ska du vara hemma då?

2. Vad säger du alltid till din bästa kompis?
Fan Nettan det är ju som ett jävla antarktis ute! Man håller ju för fan på att frysa ihjäl....

3. Vad är det första du säger när din kompis blir påkörd av en buss?
Ja men det låter ju trevligt:)
4. Vilket sms blev du mest berörd av?
Jag var i Solariett haha, jo jag gör så:)

5. Vad säger din mamma innan du går och lägger dig?
Ni får jätte gäna rida Léttir idag om ni vill:)
6. Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?
Ja man mår ju som man förtjänar, jag sitter i stallet och väntar på Nina så vi kan rida men satan så kallt det är!
7. Vilka ord skulle du säga till gud om du trodde på honom?
Haha men självklart:)


RSS 2.0