this town is colder now

This town is colder now, I think it's sick of us
It's time to make our move, I'm shakin off the rust
I've got my heart set on anywhere but here
I'm staring down myself, counting up the years
Steady hands, just take the wheel...
And every glance is killing me
Time to make one last appeal... for the life I lead...





helgen

Haha en riktigt sjuk helg har det varit, men roligt har jag haft det. Igår mådde jag dåligt ojoj vad bakis jag var, fattar inte varför jag blir så trasig, så det blev bara utgång på fre vi pallade inte igår. Såg nog en av de bästa filmer jag sett igår P.S I love you, har aldrig lipat så mycket till en film, den tog hårt! Jaha jävla cp storm ute skulle då röka i bilen som vanligt sen när jag ska slänga ut fimpen så blåser den in igen i min luva jag bara ser hur det ryker så jag får panik och är mitt på bergnäs bron och det ända jag kan tänka på är mitt hår så jag råkade repa bilen lite i sidan mot räcket men sen kunde jag ju stanna på busshåll platsen och ta bort den och håret klarade sig min dunväst är lite trasig om man säger så men fy fan vilken panik!


Fredag

Äntligen har jag städat klart, diskat, dammsugit och slängt soporna. Känns skönt att ha det bortgjort, man blir på så otroligt bättre humör när man får komma hem till ett rent hem istället för ett kaos. Nu ska jag vila ett litet tag och se klart The Holiday, Sen blir det storheden med Nina och efter det så ska jag på stan och bolaget, sen blir det hem och piffa lite, hoppas bara att man hittar nått fint att ta på sig ikväll, så man kan känna sig på topp!






Grattis Nettan!

Godmorgon, har vaknat för ett litet tag sen, just ätit god frukost som bestod av rågbröd med leverpastej(light) med gurka och te. Idag har jag massor att göra ska börja med att ta tag i disken hade jag tänkt den försvinner ju som inte av sig själv, sen ska jag åka ut och rida Léttir sen hem och duscha och fara till stan och shoppa loss lite. Har blivit lite sämre idag har ont i kroppen och kan typ inte andas, men lite panodil med nässpray gör susen! wiiee glad är jag också..Later!

Torsdag

Löning idag!!! Tack gode för det. Har jobbat och sen varit på lantmanna och köpt lite havre, B-vitamin och mineral saltstenar åt odjuren, köpte ett par ridhandskar i läder som var jätte bra för bara 99:- och helosan. Sen var jag och Anna ut och red och Léttir skötte sig perfa. Sen mötta jag upp nina för att synda på max idag igen, vilken ångest! Håller på att färga håret och har hittat världens bästa hårfärg Lóréal Excellence cream, har värsta special grejen som man sätter på ser ut som en lite borste och fy fan så lätt det var att färga med den och hålla sig i håret istället för i ansiktet, Grym säger
jag bara.

Hade just börjat försöka få mitt hår lite ljusare men det går ju som inte så mycket framåt eftersom att mitt hår har varit så mörkt, så nu slängde jag i en mörkbrun färg. Nice, imorgon blir det födelsedags fest, och vad jag har hört så blir det tydligen en tvådagars lule på fre och boden på lör;p Trevligt trevligt. Nu ska jag och Nina se klart The Holiday, vilket är typ bästa kärleks rullen som finns, eller en av dom ialf, sen sova, är såå trött. Ciao så länge.

Nermejad!?!

Haha snutjävlar!!! Dom kommer i full jävla fart och vilken jävla omkörning jag la ju mig nästan i diket, vilket typ är ett stup, så att dom kan komma förbi men den andra bilen flyttade ju inte på sig så det blev lite trångt kan man säga , självklart släpper man ju dom när dom kommer med blåljus men alla verkar ju inte fatta det!!!!Sen bara sicksakade dom vidare mellan bilarna, värsta razzian! Fick rida min baby idag, han kom i hagen och pussade på mig, han är såå fin mitt lilla odjur. På söndag ska vi åka och raka Léttir och juppe och ta en tur åt sylvia, måste bli av med lite päls han är så sjukt lurvig så han orkar jobba och inte blir så svettig under allt hår. Har varit på sjukt bra humör hela dagen, har typ skrattat hela dan. Blev lite max mat nyss men det är jag värd, har fan varit nyttig länge! japp japp nu ska jag gå och lägga mig är inte riktigt frisk ännu har som inte nån ork alls, börjar 7 imorgon huvva så tidigt. Har fått lite fler läsare, fan så roligt!


         None




24/9-08

Godmorgon, vaknade upp med ett strålande humör kände mig inte ens trött, fast det är väl för att jag inte har gjort annat en att sova och vila sen i söndags. Så jag tog mig en morgon dusch vilket är väldigt skönt på morgonen om man hinner vill säga, börjar ju inte försen kl 10:00, sen så får vi se hur kaos det är på jobbet nu när alla typ har varit sjuka. Nu ska jag slänga i mig nån frukost å se på nyhetsmorgon.

haha fy skäms

haha så dålig man kan vara så det är helt sjukt! Jävla cancerpinnar! Att man inte kan hålla sig, jag har verkligen ingen självdisiplin alls när det kommer till de. Kanske borde pröva hypnos, det sägs ju kunna bota det mesta. Men vad vet jag. Jag hatar att vänta men jag har ställt in mig på att inte få den bara för att inte få upp förhoppningarna för mycket.

Duktiga

Jag och nina har förresten inte rökt sen kl 19:00 igår, duktig vi är!!!

hoppas hoppas

Jag hoppas hoppas hoppas att det går vägen nu för en gångs skull så skulle det faktiskt vara riktigt bra om det gjorde det, tror att jag skulle må mycket bättre om det bara ville vara som jag vill ha det. Men vi får väl se om det får ju veta om nån dag. Känner mig mycket piggare idag och utvilad om inte annat och jag är så ridsugen så jag håller på att krevera, men ingen ridning försen imorgon. Måste se till att bli frisk nu först och främst. Är hos nina nu vi har sett  på våra bästa år hehe vi gick in på deras sida för att läsa vad som kommer att hända för det går ju så segt vi har följt det där prog, ja i typ 8 år tror jag det är nu..Man slutar fan aldrig förvånas alltså det blir bara sjukare och sjukare och vi har inte ens kommit in på avsnitten från 06 ännu. Ska snart se 13:00 avsnittet , spännande..eller så inte men man kan ju ändå inte låta bli att titta när man väl ha chansen, imorgon blir det att jobba igen..Bra börjar få lite ångest att vara hemma men gud så behövligt det har varit hade bara blivit tusen resor värre om man jobbat då hade man varit sjuk i flera veckor. Hoppas hoppas!!

pigg

Det är väl kanske inte så konstigt med tanke på att jag däckade vid 15 igår och sov till 20:30 såg på mord i sinnet och somnade igen haha Men har verkligen behövt ta igen med tanke på sömnbristen den här veckan. Kan det inte bara bli torsdag nu, är sååå fattig! Har ett nytt cigg paket att klara mig på tills dess, men det ska väl lösa sig får väl åka på stat efter tolv på ons i värsta fall;) Det är sorligt jag vet, men jag ska sluta snart..Tack gode för nässpray det gör verkligen underverk, man kan ju andas, jag har alltid varit lite emot det, har tyck att det varit så obehagligt att använda så jag har som inte använt det så ofta förr men nu vet jag vad jag har missat! Alla sömnlösa nätter i panik man har vaknat för att man inte kan andas. Nu har jag sovit som en stock! Nu blir det att se på film, tjoo!

Vi tog dom med storm

Haha eller lite ialf, Så allt jobb inför i helgen har verkligen betalat av sig, Vi fick komentarer som -Det här är den bästa tävlingen jag har varit på, allt är så ordning och reda och ni håller tidsschemat. Så jag och Annette, är nog inte ofta vi får höra ordet ordning och reda i samma mening som våra namn. Så vi ska vara stolt över oss själva och våran prestation! Men det som är med oss är att vi kan om vi vill. Sen så var det faktiskt inte alls jobbigt att prata inför en massa människor det gick bara jätte bra, några små missar var det väl kanske med svenskan och formuleringarna hehe men det blir lätt så när jag är nervös, det som ska låta så bra kommer bara ut så fel, men ju mer man tränar desto bättre blir man ju också. Nu har jag fått världens förkylnig och feber så jag tar mig knappt ur sängen, men pappa kom förbi med nässpray så jag ska nog överleva natten, värre att jag skulle jobbat imorgon men får ringa och sjukanmäla mig, helt otroligt med tanke på att jag aldrig sjukanmäler mig, utan biter ihop och jobbar ialf, men nu går det verkligen inte är riktigt risig.Men varje dag man är sjuk ser jag som en dag mindre betalt, jag ser som mina jobbdagar i pengar. Men det är väl bra, för det finns ju vissa som utnyttjar vårat system och sjukskriver sig för minsta lilla. Sånna som säger att det vill jobba för att det har så lite pengar och gnäller hela tiden,när sanning är att det skulle göra vad somhelst för att slippa gå upp och jobba. Jag blir så rastlös om jag är ledig några dagar på raken, jag tycker faktiskt om att jobba även om jag gnäller ibland och tycker att livet är piss. Nä nu blir det nässpray, te och sängen. Over And Out



vilken dag!

Satan så mycket folk det har varit idag! Har mest sprungit omkring känns det som men imorse fick vi mycket gjort ialf. Tror ni inte att jag har sträckt mig också när alla bara sliter i en, men det var bara att hålla god min och hjälpa de stackars kunderna, jag vet inte hur många gånger det händer att de frågar om nått som är mitt framför ögona på dem så säger det  - de första man blir blind på är ögona, inte lika kul längre och när man sitter i kassan och frågar om de vill ha kvittot , - nä tack ingen återbäring på de va!?! hehe varenda en nästan. Man blir en ganska bra människo kännare man vet precis hur de kommer att vara innan de ens öppnat munnen typ, på rent jävla kroppsspråk. Men nu till nått annat hunden har de tagit tillbaka å tack gode för det har verkligen inte tid. Den här veckan har varit så jävla stressig så det är inte sant på dagarna har jag jobbat och rastat hunden hela tiden känns det som på kvällarna och lunchen har jag bara jobbat med förberedelser inför tävlingen, ringt en massa samtal. Nästa vecka jobbar jag bara mån-tors skönt, löning och allt så det blir stan på fredag för att shoppa loss lite har inte hunnit nått annat en att jobba den här månaden. Sen nästa helg så fyller ju Netti år då blir det party på riktigt och inte behöva jobba dagen efter! Over And Out


It’s times like these you learn to live

I am a little divided
Do I stay or run away
And leave it all behind?






......................

It's gonna be a long way to happy..

Godmorgon

Vaknade av mig själv kl 07:00 idag, men det kan väl bero på att jag somnade strax efrer åtta igårkväll. Vart helt slut efter jobbet igår, orkade inte ens rida for bara till stallet och kollade till dom och blandade hösäckar. Nu har jag varit ut med hunden på en sväng och satt på tvättmaskinen idag blir det att storstäda, tvätta, rida och börja måla lägenheten för nu har jag fan två dar på mig att göra det medans jag är ledig, sen måste jag ju plugga till tävlingen ska ju vara speaker. Så jag är lite smått nervös...Men va fan det är bra träning att prata inför en massa människor. Nä om jag ska gå och fixa lite frukost nu.  


nsd

Haha fy fan vilken helg ångest jag har! hatar hatar verkligen den känslan. Jaha så sjukligt bakis var jag igår efter en hård ute kväll med brudarna fast vi hade faktiskt väldigt roligt. Men det var bara slutet av kvällen som det blev fel. Varför kan man aldrig lära sig...Sen jobbade jag igår också så skojja inte att jag var så trött så jag höll på att dö. Har kommit fram till att jag har bara varit ledig 4 dagar på 5 veckor, så nu måste jag sluta jobba så mycket innan jag går in i väggen, är helt slut i huvet känner mig konstant stressad och virrig. Idag blev det att vakna tidigt och gå ut med vovven sen bar det av till boden travet för en intervju med Nsd, jag och nettan var lite nervösa så det som skulle låta så bra kom ut helt fel så jag hoppas att han kan skriva ihop nått bra, ville verkligen inte vara med på bild men man måste ju såklart de, ajja de blir nog bra. Misär säger jag bara! Nu blir det film. 

I will survive

Go on now go, walk out the door
Just turn around now, cause
you're not welcome anymore
Weren't you the one who tried
to break me with goodbye,
Did you think I'd crumble,
Did you think I'd lay down and die?





jkfhjdkhf

Fy fan vad jag hatar att stiga upp tiidigt! så värdelöst men vad ska man göra I got to go to work! När bella kommer måste jag kliva upp ännu tidigare så hon får gå en morgon promenad, det här känner jag kommer kräva mycket planering. Men det är de värt. Shiit vad jag har tagit på mig alldeles på tok förmycket känner jag, jag måste verkligen lära mig att säga nej! Nä nu blir det att skynda sig lite..See Yaa


hundägare

Jaha idag blev jag hundägare, eller det är ju familjens hund som vi haft i 10 år men nu ska bella bo hos mig så jag måste försöka lösa det på nått sätt men jag vet bara inte hur ännu för jag vägrar att vi ska sätta bort henne för att dom inte har tid med henne. Men jag jobbar så jävla mycket så jag måste försöka lösa det på bästa sätt! Ska hämta henne på lördag. Jävla skit också! 

 

9/11


Shit 7 år idag, det känns som om det var igår för jag kommer ihåg det så väl.Det är nått som har berört hela världen. Mina tankar är med er idag. 






























                                                                                                             


'Cause when you're in your darkest hour,
And all of the light just fades away.
And when you're like a single flower,
Whose colours have turned to shades of grey,
Well hang on, Be strong.

Ledig

Riktigt skönt att vara ledig idag även om jag har massor att göra, men nu har jag ialf städat och diskat nu blir det att ringa lite viktiga samtal! Sen ska jag och rida och därefter på ett möte. Sen så hinner man förhoppningsvis hem till idol men skulle nog inte räkna med det eftersom att mötet börjar kl19 och det brukar alltid dra ut på tiden. Har just ätit rikigt gott var det faktiskt åt fullkornspasta med vegitarisk quornfärssås. Nä nu måste jag sätta lite fart om jag ska hinna med allt!


no bravery

There are children standing here,
Arms outstretched into the sky,
Tears drying on their face.
He has been here.
Brothers lie in shallow graves.
Fathers lost without a trace.
A nation blind to their disgrace,
Since he's been here.

Houses burnt beyond repair.
The smell of death is in the air.
A woman weeping in despair says,
He has been here.
Tracer lighting up the sky.
It's another families turn, to die.
A child afraid to even cry out says,
He has been here.

There are children standing here,
Arms outstretched into the sky,
But no one asks the question why,
He has been here.
Old men kneel to accept their fate.
Wives and daughters cut and raped.
A generation drenched in hate.
Says he has been here.

And I see no bravery,
No bravery,
In your eyes anymore.
Only sadness, only sadness.






Är det såhär vi vill att vår värld ska vara?

Hell yeah

 None

Let it be

Idag är en sån där dag då allting känns tungt och jobbigt, jag vet inte varför men jag mår riktigt dåligt just nu kommer bli en tuff period i mitt liv nu eftersom att jag inte riktigt trivs med nått just nu och har ingen ork eller lust att ta tag i det heller, självförtroendet är verkligen på botten om man säger så..Jag vill bara bort härifrån..



Bajsmannen är tillbaka!

HAHA hur fan lyckas han, på jobbet så har vi en kundtoalett som våra kära kunder använder flitigt, men sen har vi ju bajsmannen som är på besök lite då och då som bajsar ja ni vet överallt! Fy fan så vidrigt på golvet på väggarna ÖVERALLT!!! Jag höll på att spy när jag skulle gå och fylla på med toa papper när min syn mötte det där. Ingen normal människa gör ju sådär. Måste vara nått seriöst fel!

The bucket list

Den såg jag och nina igår, helt underbar film! Fick mig verkligen att tänka på hur fort livet kan försvinna om man lägger det åt sidan för andra uppoffringar. Jag börjar nästan bli stressad för att det är så mycket som jag vill göra och se innan jag dör, tiden går så fort så man hinner knappt med. Känns lite konstigt att vara själv nu när inte nina är här, hon har ju sovit med mig nästan varje natt i en vecka, lite tomt faktiskt. Tycker om lite sällskap om kvällarna, men ibland kan det ju vara skönt att vara för sig själv också fast oftast inte.





Have You Found The Joy In Your Life?





Don´t let yourself go

Ibland är livet så jävla orättvist! Jag kommer så väl ihåg den dagen jag fick veta att hon var sjuk, men aldrig trodde jag att det skulle bli såhär och att det aldrig vill ge med sig, att hon ens lever idag är ett mirakel, hon är så jävla stark den människan så det är helt otroligt! Alla andra försöker också vara stark för hennes skull när de igentligen inte orkar mer. Maktlös är nog rätt ord att använda för om det fanns något som jag skulle kunna göra så hade jag redan gjort det, men det är bara en evig väntan och hopp om att allt kommer att bli bra tillslut. Känslan att bara kunna vänta tär så otroligt på en. Jag tänker på er hela tiden! Men du har många skyddsänglar som tar hand om dig för det är inte din tid nu!

When your day is long and the night
The night is yours alone
When you're sure you've had enough of this life
Well hang on
Don't let yourself go, 'cause everybody cries
and everybody hurts, sometimes ...










 


hallå

Trött? svar JA! Utarbetad? svar JA! En semester skulle sitta riktigt fin kommer inte ihåg sist jag var lång ledig, jo eller det var nog något sommarlov för nått år sedan! Ja nu har jag inget internet hemma måste ringa lulebo...Så mycket att göra men så lite tid, håller på att bli galen. Är så less på allt just nu bara, men det går nog över. Ikväll blir det att fira Linda som fyllt 22 i onsdags, Grattis Linda! Men jag tar det nyktert ikväll efetrsom att jag jobbar hela helgen haha eller igentligen är det väl för att jag börjar känna mig sjuk som det blir lugnt fast det har ju aldrig stoppat mig förr, börjar väl bli gammal eller nått. Vettig om inte annat för varenda jävla gång man är bakis och ska jobba kommer självmordstankarna upp aldrig mer igen säger man, men ändå så lär man sig aldrig. HAHA ajja nu ska jag räkna bort min kassa och vänta på att kunderna ska börja dra sig hemmåt så man kommer sig iväg nån gång. Over and Out


Minnen



Det känns som evigheter sen jag flyttade hem till Luleå, som om jag aldrig bott i Östersund eller utanför Avesta. Minnen som jag aldrig kommer att glömma från bland en av den bästa tiden i mitt liv!




























              I feel that every day a piece of me is lost.

Don't bother i´ll be fine

Varje gång vad är det för fel!?! När man precis har lagt  nått åt sidan för att börja om, så börjar det om, men inte den här gången för nu vet jag bättre. Men måste man gå bakåt för att komma framåt? eller kan man bara inte glömma det som varit. Men what ever, jag orkar inte ens lägga energi att tänka på saken.  So don´t bother I´ll be fine!


same shit different day

Åhh vad irriterad man kan bli ibland! Vissa kan ju bara inte bete sig! Nä dra på fan SAME SHIT DIFFERENT DAY!

Gällivare

Ja igår kom man hem från Gällivare efter en hård jobbar helg, men fy fan så roligt det har varit . Man behöver verkligen lite omväxling i jobbet ibland. Riktigt mycket folk har det varit hela helgen och ett nytt rekord blev det! Sen hade vi lite kräftskiva på lördag blev en massa skumpa god mat och det bjöds på ordentligt med skratt! Min fina racer hyrbil lämnade jag igår med sorg i hjärtat, ja och tror ni inte att jag glömde plånboken där också, så hade lite panik idag när jag insåg att den var borta, men har fått tillbaka den nu. Idag har jag , nina och nettan lekt fotomodeller i hermelins parken med lisa som fotograf, kul att ha lite fina bilder på oss. Jag som är väldigt kamera skygg tyckte väl inte att det var lika kul som de andra. Nu sitter jag och nina med ansiktsmaskar och skvaller tidningar och drukigt lite grogg och öl å de sitter fin fint, synd bara att man börjar kl 7 imorgon men men trevligt har vi, nu blir det SATC! See ya

RSS 2.0